1 Milliyet Ve Millet
Bir toplumu bölmek demek o toplumu millet olmaktan çıkarmak ve devamında topraklarını işgal etmek demektir.Tarihini unutan kendi kültürünü aşağılayan fitneye açık toplumlar delalet ve hıyanet içinde kalarak bölünüp parçalanacaklardır.Kaybedilen haysiyet ve istiklal bir milletin sonudur.O toplum artık milliyetsiz, iradesiz, isimsiz paramparça edilmiş bir insan kalabalığından başka bir şey değildir.

Vatan sadece üzerinde yaşadığımız toprak değil yuvamız namusumuz kalemizdir.
Ve kalenin burcunda dalgalanan bayrak şerefimiz, kalemizi koruyan asker güvencemiz onurumuzdur.
Millet olma şuuru içinde milli kavramlar asla ihmale gelmez milli irade ve milli kültüre önem verilmeli en küçük bir dikkatsizlik bile yapılmamalıdır.Yeni nesilleri yetiştirirken tarih daima örnek alınmalı ve örnek olacak davranışlarda bulunulmalıdır.

Çocuklara önce insan olmayı öğretirken vatan ve millet sevgisi de verilmelidir. 
Barışın güzellikleri anlatılmalı ama milli birlik ve beraberlik karakteri de aşılanmalıdır.
Milliyetsiz Millet Olmaz.

Şükran AYDOĞAN / 29 EKİM 2012 / YALOVA
( Milliyet Ve Millet başlıklı yazı Şükran Aydoğan tarafından 30.10.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.