Bu Gün Sekiz Mart Pazar..Dünya Kadınlar Günü/ymüş...

Her yıl olduğu gibi şak şaklar,,laklaklar kadınlar çiçektir hikâyesi...
Ve yine her yıl olduğu gibi hepsi lafta kalacak o bir günlük kutlama kadınlara sanki lütuf gibi sunulacak.Sonra yine kadına eziyet tecavüz cinayet..Öldürenden çok nerdeyse ölen suçlanacak..Kadına uygulanan haksızlıkların hepsine karşı olmakla birlikte,beni en çok üzen kadının satılması vücudundan faydalanıp birde ona çirkin isimlerle hitap edilmesi olmuştur...

Kadına verilen en büyük zararlardan biri bence onu sokağa itmek satmak hayat kadını durumuna sokmaktır. Bu her yer de her ülke de böyle. Kadın ticaretinden kazanç pek çok art niyetli insanın kesesini doldurmaya devam ediyor. Bu zulüm ortadan kalkmadıkça verdikleri kutlu gün tarihleri bana göre geçersizdir. Kadın yıl da bir gün değil, kadın varlığının her gün kutlu olduğunu anlamalı artık insanlık.

Özüne sadık kalınmayan hiç bir şey önemini yeterince hissettiremez..
Ve ben bu uydurmaca kutlu günede inanmıyorum!!

Şükran Gülcenaz AYDOĞAN



( Kutlu Gün başlıklı yazı Şükran Aydoğan tarafından 8.03.2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.