GÜNÜN YAZISI GÜNÜN ŞİİRİ
    Birinci görevimiz yazarlık değil, birinci işimiz gazetecilik de değil.  İşimiz, aşımız var. Zaman buldukça yazmaya çalışıyoruz. Bu hastalık 1975’li yıllarda başladı devam ediyor. Yayın evlerinde çalıştık, ulusal gazetelerde yazdık,  yerel basında görev aldık. Televizyon, radyo, dergi derken yayın dünyasının hep içinde olduk.
    Yasaklı isim olunca pek çok takma adı da kullandık. Sayalım, hatırlaya bildiklerimizi; Ahmet Taşkın, Alperen Selçuk, Abdullah Ecevit, Mehmet .Emin, Muhammed Emin,  Ahmedi, Gırımlı Ozan, Garip Ozan, gibi takma adlar kullandık. Daha çok da kendi ismimizle yazmaya çalıştık.
    Son günlerde bir çok paylaşım sitesinde şiirlerimizi, yazılarımızı yayınlıyoruz. Yorumlarla paylaşmak insana zevk veriyor.
    Hatırladığınız gibi en son şiirlerimiz “İçim yanıyor!” Edebiyat Defteri ( paylaşım)  sitesinde günün şiiri seçilerek bizi sevindirmişti. Bunu haber yaptık,  okuyucularımızla da paylaştık.
    Bu hafta boyunca  Sende Yaz Şiir Edebiyat sitesinde  yazılarımız günün ve haftanın yazısı sevilerek bizi mutlu etti. Şair yazar, Ressam İsmail Bağcı ile yaptığımızröportaj haftanın serbest kürsü yazısı seçildi. (www.sendeyaz.biz) Halen yayında
    Yüreğimden Güvercinler uçurdum (Hikaye ve Roman yazarı -Fatma Çetin Kabadayı’nın eseri ile ilgili yazımız) Haftanın yazısı seçilerek site okuyucularına duyruldu... Elbette bunlar bizi mutlu eden, sevindiren gelişmelerdir. Sende yaz yöneticilerine  çok teşekkür ediyorum.  (www.sendeyaz.biz)
     Ahmet Sargın/   www.ilerigazetesi.com.tr
( Sende Yaza Teşekkür başlıklı yazı Ahmet SARGIN tarafından 28.10.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.