Bir gülümsenin içine binlerce hüzün saklar insan, farkeden bir kişi bile olmaz. Çevrende seni seven, sevmeyenle binlerce insan vardır, hatta bazı insanlar için konuşmaya bile gerek kalmaz sadece küçücük bir bakışınla bile anlarlar. Ya hüznün gözlerine yansır, ya sevincin. Bütün bir dünya sığar gözlerine anlayana. Hani insan konuşmaktan yorulur da sadece susar ya, gözlerini anlayan insanlar diğerleri gibi değildir, hayatının en değerli yerinin sahibidir farkında bile olmadan. 

   Yorulur insan, yanlış anlaşılmaktan, tartışmaktan, kırılmaktan… 

Benim dünyam gözlerime sığmış, benim hüznümü, sevincimi, korkumu, heyecanımı, gözyaşlarımı, kahkahalarımı gözlerimden anlayabilirler, dilimden değil. 

    Ve sen hayat, bütün güzel şeyleri borçlusun bana! 


                               Hafız Sehle Nisa Korkmaz

( Bütün Dünya Gözlerime Sığmış başlıklı yazı sehle-nisa-korkmaz tarafından 1/30/2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu