Kurşunun adresi,paranın da dini imanı olmaz,binlerce masumun üzerine düşen bombalar, tarif edilemez bir dramın tablosudur ve asıl insanlığın öldüğünün tescilli belgesidir.

Savaşı başlatan o devletin ürünlerine protesto başlatıldı dünyanın çeşitli yerlerinde,iyi de oldu.Ancak o ürünleri bizler o kadar sahiplenmişiz ki biranda bırakılması çok zor,bağımlı olmuşuz.

Duyarlı bir amca,parktan geçerken üç-dört gencin o malum içeceği içerken görünce kan beynine sıçrar ve usulca yaklaşır yanlarına uyarır:
-Gençler,bunu içmeseniz...
-Ya ne içeceğiz amca,diye sorarlar.
-Ayran için,der,milli içeceğimizdir.
-Ayran uykumuzu getirir,derler.
Amca sinirlenir ve elini  sol cebine atarak sigara paketini çıkartır,bir sigara yakarken kesik kesik öksürür,oradan uzaklaşırken arkasından seslenirler:
-Amca,sen de o sigarayı bırak! 
Amca,belki  de bilmiyordu içtiği sigaranın da o devletin ürünü olduğunu.
( Protesto başlıklı yazı berberce tarafından 12/15/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.