Herkese birbirine ne kadar da bağlı görünmeyen iplerle. Herkesin olaylara bakışı farklılık gösteriyor. Bir adım atıyorsun, Allah razı olmuyor, engel koyuveriyor. Durup düşünüyor ve erteliyorsun daha sağlıklı düşüneceğin zamana bırakıyorsun. Vardır bunda da bir Hikmet diyorsun. Sabırla adım atıyorsun, onca yolu zor zahmet gelip taksiye verip geldiğin paraya üzülmene fırsat vermiyor Allah, taksi şoförünün down sendromlu 19 yaşındaki oğlunun hikayesini duyunca.
Bir tarafta dünya sensiz de dönüyor duygusunu yaşarken, diğer yarım hayatın içinde ben olmazsam renksiz olacağını düşünüyorum.
Geçiyorum bakıyorum uzaktan ben olmadan neşe  yok ya diyorum. Farklılığımın farkına varıyorum, Hocam olmasaydı bu kadar geniş vizyona sahip olabilir miydim
Bazen herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum kırlar beni bekliyor. Bütün kurşunlarını bitirmiş bir asker gibi sırtımı ağaca dayayıp düşünmek istiyorum Nefsimin tıkıtık tıkıtık gidişini dolup taşıyor sakinleştiğinde huzuru buluyorum. 
Beni rahatsız etmeyin biraz uyuyayım.. Elimi eteğimi çekip hayattan huzura kavuşayım,, tatlı uykular tatlı rüyalar seni çok seviyorum. 

( Nefsin Tuzakları başlıklı yazı Lütfiye tarafından 7.12.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.