Selamün Aleyküm, 

Filistinli Mümin kardeşim, 

Filistin halkına açık olsun inşallah. 

Yaşamını adamışsın.

Sevgili Mümin din kardeşlerim, yıllardır perişan haldesiniz. Yalnızsınız, başınız şerlilerin şerrinden kurtulmuyor. 

Ne bir teknolojik gücünüz var, ne askeriniz, savunmanızı taşlar ve çocuklar ile yapıyorsunuz.
Sen istemez misin o çöllerde, Kutsal topraklarda mutlu olmayı hak eden insanlar var mı diye düşünüyorum.

İyi düşün iyi olsun..

Yerindedir boyu posu. 

Size önerim kardeşim sizi orada himayesine alacak, şerlilerin şerrinden koruyacak farkında mısın bilmiyorum ama Kuran'a sahip çıkan Türkiye'm ve Reisim var.

80-90 sene önce Kuran'ı Kerim'i gizli saklı iş gibi okurduk, şimdi de çok sayıda mülteci ve muhacir ile yaşıyoruz. Parça parça olmuş bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir kardeşim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ölüm hepimizin her zaman yanında olacağım inşallah. 

Tıpkı Osmanlı Devleti'nde olduğu gibi, Türkiye 'min Sünnete göre hareket eden insanlar ve din kültürü ve ahlak bilgisi var ve Bismillah de giriver himayesine ve rahat rahat konuş gez dolaş Türkiye'm himayesinde ol, onun şanı şöhret ile rahat ol. 

Gıdan yok 
Ekmeğin yok
Suyun yok
Aşın yok

Nereden tedarik edeceksin ve ne kadar daha sürecek deniz suyu içerek öleceğiz. 

Ve yine Mümin kardeşim sana son sözüm; dilencilikten kurtul, zelil ve rezil olmaktan kurtul, sana Türkiye 'min ve karizmatik Reis' imizin yanında kim ileşebilir söyle bana. Din dilimiz Arapça derdi ve önemini anlatırdı Hocam. Allah şifasını versin inşallah kardeşim. 

Bismillah de gir; Türkiye 'min karizma adam gibi adam akıllı ol yeter ki iste.. 

Dualarım sizinle..
Risale Nur içinde yatsın inşallah.


 Önemli : Filistinlilerin güvenliği için kodu yalnızca teslimat anında paylaşmalısınız. Taşıyıcımız sizinle aşağıdaki numara üzerinden iletişime geçecektir.









( Filistinli Mümin Kardeşim başlıklı yazı Lütfiye tarafından 28.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.