FTH TERÖR ÖRGÜTÜ
F harfinde bir iş var..
Misal Sen 50 adam beslersin, şehirde kumar oynatan yerlerden beslenirsin.. Kaldıysa şehrin pavyonunda eğlenirsin.. Biraz daha ahlak noksanıysan uyuşturcu işine de girersin sonunda ebenin damını 2/3sene geçmeden görürsün..
Bir muhasebe yaptığında;İyi bir arabaya binersin, iyi bir yerde oturursun ama hiç biri senin değildir.. Beslediğin adamlara dağıttıklarınla beraber hep eksidesindir ama farketmezsin . Kaynaklar tükenip ,nakit akışı kesildiğinde Türkiye nin babası olsan artık içerdesin demektir.. Batık babasındır. Babalar da batar
Gariptir ama ismin F ile başlarsa harf çengeline illa birileri takılıyor..
Bir bakıyorsun devasa bir örgütün lidersindir.. Dünya capında bürokratik yöneticileri belirleyen, örgütsün vardır..Nakış gibi işlemiş ve voltranı oluşturmuşsundur.. Herkes voltranı bilir biribirini bilmez..Y ada daha mütevazi bulunduğun yüksek gelir gurubundaki insanların, başını tutarak, ima yolu ile örgütlediğin ama örgüt üyesi olduğunu bile bilmeyen saf kişiler üzerinden milyon dolarlık geliri olan bir imparatorsundur..
Her paranın illa bir s*keni
1.nesilde olmazsa ,2 nesilde illa çıkar..Saf olursan, kendi paranı kendinde s.kersin
O isim bizim için kutsaldır. Yazmayı bile zul kabul ederim.. O yüzden çocuklarınıza büyük adamların isimlerini verirken" benim çocuğum bu ismin ağırlığını taşıyabilir mi?" Y ada" ben bu ağırlığı taşıyabilecek şekilde çocuğu yetiştirebilir miyim?" diye sor..Sonra büyük adam isimlerini koy..
Bu yüzden Mecbur" tanımlama" üzerinden gideceğiz.. 70 li 80 li yıllar Amerikan kovboy filmleri ve kitapları izlenen, ABD nin stratejisi gereği, tavan yaptığı yıllardı. Tek kanallı Tv nin pazar klasiği illa bir kovboy özellikle de John wayne filmi olurdu.. O dönemin mahir gençliği "Atını s*ken kovboy" filmi diye olayları tiye alurdı.. O dönemin seks film furyası ve 3 film birden tahrikleri ile espirinin devamı şeklinde 2. Filmin adı "Atın intikamı" idi.. İşte
Fetih yapanın Örgütü, Seçil'mişin eliyle 1 nesilde tamda atın intikamı oldu...
Demek ki;
1-Parayı her mide hazmedemez
2-Gözü aç olanın, gün olur mideside ekmeğe muhtaç olur
3-Seçil'miş karılar hep güzel olur..Aynaya geçip soracaksın ben bu kadar yakışıklı mıyım?
4-Atın sadece sırtına bineceksin.. Dostlarını sana değer verenleri beygir yerine koymayacalsın..
Torun Halili
( Fth Örgütü başlıklı yazı HALİLİ tarafından 11/28/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.