SİYASİ YOL VE CHP
Siyaset böyle bir şey
Senin getirdiklerin, seni götürür...
Ya da götürmesinler diye sen baştan kırmızı çizgiye kadar taşır orada sen onları götürürsün. Devlet Bahçeli ve Tayyip Erdoğan ın yaptığı gibi.. ..
CHP de İsmet İnönü yü. Genç evladı Bülent Ecevit götürdü.. Ecevit in CHP deki siyasi hayatını taşıdığı Deniz Baykal bitirdi..Deniz Baykal ı getirdiği Kemal Kılıçdaroğlu bitirdi..
Kemal Kılıçdaroğlu nu kendi taşıdığı Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel konsorsiyumu bitirdi.. Bu durumda Özgür Özel de Hikmet Çetin ve Altan Öymen gibi emanetçi başkan olarak yerini tarihde alacaktır..
Giderek kadükleşen ve bir sarmalın içine düşen yada düşürülen kurucu irade CHP ye taşıma ile gelenlerin özel görevli olmamasına dua edelim... Zira ardışık davranışlar ve asıl kudret sahibi olması gerekirken elinin altındaki Kızılay THK gibi tüm sivil toplum kuruluşlarını kaybetmiş milletin içindeyken, elitist bir yapıya terk edilmiş, siyasi davranışdan cok kolaycılık içerek laiklik alevicilik, kürtçülük gibi paket oylara yönelen Atatürk ü kalıp olarak kullanan zihniyet bir holdingin yönetiminde olsa idi 2.ardışık davranışda batmışdı.. CHP nin çelişkisi ve kadükleşmesi TC demokrasisinin çelişkisi ve kadükleşmesi olmuştur..
Genç Özgür bu zinciri kıracak mıdır? Gelişen olaylar ışığında ısmarlama isimlerin devrimci olamayacagıdır. İnşallah yanılırım
Torun Halili
( Siyasi Yol Ve Chp başlıklı yazı HALİLİ tarafından 8.11.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.