Merhaba yavrucuğum

 

‘’Varlığın ile yüreğime dokunur oldu her güzel şiir. Bir daha bir daha okuyasım geliyor her bir satırı. Her bir satırda seninle yeni yeni dünyalar kurarız durmadan. Saçlarına değen rüzgârın ılıması gibi yüzümde gezinen ellerinde yeniden doğarım. Tövbeler bozup tekrar tekrar…

 

Güvercinleri saldım artık. Hür olup uçsunlar ki, sana ilham olabilsinler. Onları gördükçe yaşama inancın artsın diye. Sen benim sevda dilimsin. Geçen ömrümde kum saatimdeki kumların dökülüşünü izlemeyi seninle aştım. Olan biten her bir şeyde hayır vardır yavrucuğum. Zorda olsa kabullenmek başaracağız oğlum. Başaracağız diyorum. Çünkü varlığından alıyorum bu cesareti. Rabbim eksikliğini göstermesin.

 

Hz Âdem Aleyhi selam ile Havva annemiz için cennet bahçesindeki yasaklı meyve neyse osun benim için. Aşkımın cennet meyvesi. Seni yiyip içimde saklamak isterdim. Kargalar gelip de tadını bozmasın diye!

 

Kış mevsimine benziyor imtihanımız. Uzun ve badireler ile dolu. Allah dağına göre kış verirmiş. Kayak merkezine dönen gönlümde kar taneleri gibi masum her bir gülüşün. Güneş ısıtamıyorsa kışta beni. Biraz da senin yüzünden!

 

Hiçbir şey baki değil âlemde. Bizlerde tıpkı kuşlar gibi göçeceğiz hak âleme. Yaşadıklarımız bir rüya. İstediği kadar zor olsun. Yorucu olsun. Uyandığımızda sonsuz bir mutluluğa uyanacağız. Orada bisiklete bineceğiz. Meleklerle birlikte koşu yarışması yapacağız. Sen yeter ki isyana düşme. Yaşam bize her zorluğun bir kolaylığa gebe olduğunu er ya da geç fısıldar. Kulakların açık olsun. Seni kocaman yüreğinden öpüyorum.’’

 

 

 

 

( Beni Otuz Sev-2 başlıklı yazı Mecaz Adam tarafından 30.04.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.