1 Şukufeyle Olan Bağlarımı Kopardım Bu Bir Resmi İlandır


Şukufe’yle Olan Bağlarımı Kopardım, Bu Bir Resmi İlandır


 

Bu bir resmi ilandır, Şukufe’yle olan bağlarımı kopardım, geride kalan iplerin benimle alakası hiç yoktur. Bana arkadaşım Sami ile olan geçmişini anlatmadı, bende geleceğini sildim bir kalemde attım çöpe… Bir tanecik değerli ağzı var dili yok arkadaşıma yar olmayan hiç kimseye yar olmaz zaten bundan sonra bunu düşünmemde salaklık olur, açtığı dükkânlar da yiye yiye sıfırı tükettim, zararın neresinden dönersem kardır gerisi de bana zarardır.

 

Ben artık onu bir tık dahi dinlemem artık hık hık mıh mık ederek ağlasın. Rüzgâr gibi eserim kılıç gibi keserim bu ilişkiyi, defalarca sordum geçmişinde seni seven var mıdır diye, bana sölemem sölemem diyerek geçiştirdi! Yalancının mumu yatsıya kadar yanar ve söner, vesselam

 

Bak havaya Şukufe kırlangıçlar uçtu

Senin bana bunu anlatmaman tamamen suçtu

Dün değerin on kuruştu

Şimdi değerin yanımda bir kuruştur

Şimdi suratını eğ buruştur

 

Terki diyar ederim artık ben seni  

İstemem artık sırıtarak gülmeni

Dolaşır varırım vatanıma dostlarıma

Naçar kal sen orada aç doymaz gözün ile

Şimdi değerin yanımda bir kuruştur

Şimdi suratını eğ buruştur

 

Mehmet Aluç

Not:Şukufe'yle bir rastlantı sonucu tanıştım,Sami kardeşimle olan düzeyli platonik ilişkisinden haberim yoktu,kamuoyunda kamyonda paylaşılması dileğimle.


( Şukufeyle Olan Bağlarımı Kopardım Bu Bir Resmi İlandır başlıklı yazı kul mehmet tarafından 6.11.2020 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.