Selçuklu İmparatorluğu nun veziri Nizamı mülk ün cocukluk arkadası  ve aynı zaman da   katili HASAN SABBAH ın tarihdeki "intihar gerillaları" haşhaşileri bilmeyen yoktur.. 
Zamane Türk devletini el geçirmek isteyen kendi devletini kurmak isteyen  SABBAH ın bugün için TR yi ele geçirmek isteyen lerden ne farkı var? Cenneti vaat etti.. Kutsiyet atfeden  görevler çıkarttı.. Bugünden o güne baktığınız da saf ergen çağdaki erkek  militanlarına, çaça eğitiminden geçirilmiş, cariye pazarı güzellik abidesi  ürünleri ile sahte cenneti yaşattırıp, uyuşturucu ile beyinlerini az zamanda yıkayan bir Dolandırıcı yı görüyoruz..
O gün Kü dolandırıcı ile bugünkü dolandırıcılar arasında ne fark sorusuna cevap Alamut Kalesi romanları ile Amerikan yazar piyasası ile bizi bizden daha İyi bilenlerin eserlerine göre baş imamının bile bir Alamut fedaisine  dönüştürüldüğünü görürüz.
200 yılda sona eren genetik hastalığın günümüzde de yabancı servislerce devam ettirilmeye çalışıldığını görürüz.. 
Kadın ve esrarla ele geçen genç dimağların, Türk insanının, eğitime açlığı ve dindarlığı kullanılarak yine genç dimağların ele geçirildiğini görürüz.
Ne adına? Hasan SABBAH çocukluk hayali devlet kurma,  devlete sahip olmak adına bu oluşumlarıyapmışdı..Şimdikiler ne için çaba sarfediyor? Gizligörevlerde değişmiyor
-Asrın Devleti Türkiye Cumhuriyetini, kuruluş kodlarından koparmak
-  BDT uzantısı diğer7 Türk devletleri ile birlikte genetik bağlılığın, ekonomik ve siyasi birlikteliklere dönüşümünü  engel olmak
- Türk Dünyasına İslam Dünyasına sokulan İran hançeri gibi Dinler Arası Dialogçu, Türk genetiği den istifa etmiş yöneticilerden oluşmu,  parçalanmış bir yapıya hizmet için var oldular.. 
Günümüzde Varlıklarını ve geleceklerini ortaya koymuş HAŞHAŞİLER ,sadece ikamet değil kimlik, kulvar ve tipleme değişimleri ile yeni akord ayarları ile yollarına  devam diyorlar..
Yeni mücadele döneminde durduğun yer değil durmadığın yer bir anlam ifade ediyor..
Dini cemaat ve referansları ile geniş halk kitllerini aldatanlar, bu dönemde aktif etkili mücadele edenlerin ayaklarına muz kabuğunu koymak için daha üst konumda yer alanları birebir etkileyip aldatarak, saha çalışması için düzen almaktadırlar..
Türk milliyetçiliğini esas alan kurum ve kuruluşları zaman içinde Atatürk tarafından onure edilmiş olsa bile ele geçirenler, yollarına ele geçiremedikleri, tüm Türk dünyası için anlam ifade eden siyasi yapıyı etkisizleştirmek nufuzunu kırmak, için yeni oluşumlar ile yollarına devam etmektedirler..
Ele geçirilemeyen mevcut yapı içerisinde kendisini ötelenmiş hissedenlerin kırgınlık kızgınlık içerisinde bulunanların bu haleti ruhiyesini silah gibi kullanmak da HAŞHAŞİLER in çaktırmadan kullandıkları silah olup, lider teşkilat doktrin üçlemesinde çatlak oluşturmak, bu anlamda sosyal medya üzerinde kaynagı belirsiz haber ve paylaşımların sahte isim ve hesaplarla sunumu kızgın iradelerinde şirazeisinden çıkmasına yol açmaktadır..
Adli mekanizma da ortaya çıkan iddianame ler, üst düzey örgütçü itirafları,yeni kurulan parti teşkilatlanmaları, stratejik görevlendirmelerdeki isimler, bunların örgütçü ve hükümle kesinleşmiş akrabalık ilişkileri, dün kurumsal olsa da birbirine kurşun sıkarken bugün omuz omuza mücadele ve dayanışma sergilemeleri, TOPYEKUN CEPHESİZ SAVAŞ ın geldiği noktayı gösterir.. Karşıda sadece ilkokul mezunu birisinin önderliğinde ki değil tüm batılı gizli servislerin, silahı halime getirilmiş, onların bilgi ve organizasyondaki teknolojij destekli koordineli çalışan dindar değil dinidar militanlar var..
İyiniyerli olarak öfke ile kırgınlıkla gidip onların masum ve muhalif gözüken, tavırlarını kendine yakın hissedebilirsin ama uyarılara ve delillere ragmen sen hala yerinde ve ısrarla orada duruyorsan artık sende örgütçü sün demektir..
İtirafları nda neden ve çabucak emniyet teşkilatında yuvalandıklarını açıklarken orada zaten ülkücü bir taban olduğundan bahisle kazanımda kolaylık olduğunu, bizzat örgütçü ler ifadelerinde belirtmişlerdi..
Bu durum da ülkücü kadroyu birbirlerine kırdırmak sureti ile "saha calışması yapanlar"söylemine  inanmıyorsan ses vermeyerek, inanıyorsan mücadeleye omuz vererek destek vermen gerekir..
BAZEN DURMADIĞIN YER BİZZAT SAVAŞA OMUZ VERDİĞİN YERDİR..

TORUN HALİLİ..
( Haşhaşiiler.. başlıklı yazı HALİLİ tarafından 9.02.2020 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.