Tarkan çizgi roman geri döndü ile ilgili görsel sonucu

Çocukluğumda beni okumayı sevdiren her hafta Çarşamba günün iple heyecanla beklediğim Tarkan çizgi romanı, yine her hafta çarşamba günü yayınlanmaya başlamış. Bu haberi okuyunca beni o çocukluk günlerime götürdü. Vazgeçilmez olan alışkanlıklarımdan bir tanesiydi, beni okumayı sevdiren okumayı aşılayan bir çizgi roman dergisiydi.1970-75 ler de, tek arkadaşım tek sırdaşımdı. Manevi atmosferi kahramanlığı ile gönlümdeki kahramanımdı diyebilirim. Yeni nesil’e bu kahramanlık dolu eseri okumalarını çok isterim. Ben tekrardan bu elli küsur yaşımdan sonra alarak tekrardan okuyarak o çocukluk yıllarıma bir an dönmek anı heyecanı duymak için alarak okumaya başlayacağım.

Çocukluğumda içimdeki coşkuyu sevinci anlatamazken, elime her hafta Çarşamba günü alınca, sakinleşir o coşkumla Tarkan’ı birleştirerek, sakin huzurla okurdum, geniş hayal dünyasına dalardım. İnanır mısınız tek arkadaşım tek sırdaşımdı benim. Dağınık düşüncelerimi hayallerimi bir merkezde toplayarak beni huzurlu yapardı. Benim okumaya alıştıran sevdiren okumadaki şimdi yazmadaki bu şevkimi bu heyecanımı Âlemlerin Rabbi yüce Allah c.c.yardımıyla bu çizgi roman oldu diyebilirim. Daha sonrasında Gırgır dergisi Fırt, Çarşaf, Karaoğlan, zagor, teksas… Devam etti 10-15yıl boyunca… Bu konuyla ilgili link veriyorum benim gibi çocukluğunda okuyanlar belki benim gibi tekrardan okuyarak o çocukluk yıllarına döner, vesselam.

Mehmet Aluç

http://www.okumaajansi.com/efsane-geri-dondu-tarkan-cizgi-roman-dergisi-yeniden-yayinda/#comment-724
( Tarkan Çizgi Roman Tekrardan Haftalık Yayında başlıklı yazı kul mehmet tarafından 2.06.2018 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.