G20

   Türkiye G20 toplantısına ev sahipliği yaptı..Gelişmiş denilen ülkelerin 20 tanesinin başları Antalya da biraraya geldi başlar göğe erdi..
    Turizm kongre ve sporcu kamp merke Antalya bu tarz toplulukların 20 sini değil20 binicisini bile ağırlarken 20 Kişilik gurubun yarattığı sıkıntıyı çekmemişti .
    Trafik akışı ,işyerlerine ulaşamayan insanlar rutin dışı kimlik kontrolleri sıkıntının derecesini daha da arttırdı
       Kanunen sorumsuz etkisiz yetkisiz Cumhurbaşkanı'mız tüm görüşmelerin bizatihi organizatörü ,süjesi olmuştur..
        Anayasa ya göre parlamentonun güven oyunu alarak hükümet olan başbakanımız ortada yok ..Elem ve ıstırap içinde toplum olarak kıvranırken,asıl sorumlu kişinin yokluğu seçimleri bile anlamsızlaştırdı 
       Belki de buna Psişik olarak toplumun Hazırlanması evresi demek gerekir .
       Bu durumda başkanlık antrenmanı gibi geçen bir G 20 zirvesi geçirdik..
        Gençler,kadınlar ,iş adamlar işçiler e Yönelik toplantı ve beyannameler iyiniyet gösterileri Dünya'nın giderek sınırlarının kalkacağı ,en azından mallara Yönelik olarak ekonomik olarak kalkacağı izlenimi oluşturdu          Bunu tek gölgeleyen ekonomik olarak gelirlerini silah üretimi ve ticaretine dayayan ülkelerin ikiyüzlü tutumları oldu ..
          Global düşüncenin, özel sektörde hakim hale geldiğini, devletin hükümet nezdinde bu anlayışı gerçekleştirdiğini  ama muhalefet olarak hala mahalli ligde kalmasını öngördük..Bu açık ara gidişi muhalefet belki yurt dışı muhalefet ithal i ile kapatır.!!
( G 20 başlıklı yazı HALİLİ tarafından 19.11.2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.