Bugün yine sen vardın Deniz'im. Bugün yine sendi. Bugün yine şenliydi. Bugün yine bir başkaydı. Çok fazla göremedim seni ama o gördüğüm 2-3 saniyede yetti. Seven insana ne yetmez ki öyle değil mi? 1 saniye görmek için neleri yapmam. Bide 2-3 saniye gördüm. Cenneti yaşadım. Arkadaşımla hararetli bir şekilde sevgilisi hakkında konuşurken arkamda olduğunu fark edince şok oldum. Resmen şok oldum. Hareket edemedim. Napacağımı bilemedim. İçimdeki bitkin kelebeklerin sevinçle uçmaya başlamasıyla birlikte düşünmeye başladım.Koşup sarılsaydım ya sana? Olmaz mıydı? Napardın acaba? Belki o toz konduramadığım harika gülümsemenle bakardın. Belkide soğuk bir tepki verirdin. Evet evet büyük ihtimalle öyle bir tepki verirdin. Sonuçta senin sevgilin var değil mi? Her şeyden çok sevdiğin bir sevgili. Öyle yazmışsın ya Whatsapp durumuna.O yüzden yapamam ya öyle bir şey. Sarılamam, bakamam. Senin her şeyin var. Her şeye sahipsin. Ben kimim ki o kızın yanında? Sadece sen benim her şeyimsin o kadar. Sadece benim hayatım sensin o kadar. Sadece aldığım nefes, verdiğim hayat sensin o kadar.Sadece her şeyim olan birinin her şeyi olamamak kötü o kadar. Başka bir şey yok ki. Başka hiçbir şey yok. 
   Teneffüs zili çalınca hocanın yanına gidip ona soru sordun. O hocanın yerine geçmek istedim bir an. Senle göz göze gelmişti. Sen ona gülerek bakıyordun, o hocanın karşısındaydın. Onunla konuşuyordun. O hocanın yerine geçmek için nelerimi vermezdim. Nasıl bir şanstı o öyle? Yanınızdan geçerken derin bir nefes aldım. Belki o öldüğüm kokunu alırım diye. Belki derste aklıma getirip getirip mutlu olurum diye. Ama tam o anda büyük sınıflardan bir kız bana çarptı ve ikimizde yere devrildik. Büyük bir çarpışma değildi ama merdivenlerde olduğumuz için ikimizde sert bir şekilde yere düştük. Sevdiğim adamın önünde rezil olmuştum. O an yerin dibine geçmek istedim. Yanımızdan geçen 1-2 oğlan bize bakarak güldüler. Göz ucuyla sana baktığımda hala hocayla konuşuyordun. Düştüğümüzü bile farketmemiş gibi gözüküyordun. Rahat bir nefes vererek kalktım ve sınıfıma gittim. Böyle olmamalıydı. Düştüğümde düşündüğüm ilk şey sen değilde yanan canım olmalıydı. Ama benim aklıma ilk sen gelmiştin. Çünkü benim ilkim sendin. İlk aşkım, ilk hayatım, ilk canım, ilk mutluluğum, ilk hayal kırıklığım..sen benim ilkimsin. Sen benim ilkim ve sonumsun. Sen benimsin. Sen hep benimdin ve hep benim olacaksın. Benimsin sen. Benimsin. Başka kimsenin değil. Sadece benim.
( İlkim Ve Sonumsun başlıklı yazı HerkesIyi tarafından 14.11.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.