** Benim ikametgahım son nefesime kadar senin gözlerin... Sakın barınaksız bırakma beni ne olursun sevgilim...

** O munis bakışlarında barınmak var ya yıllarca , her şeye bedeldi kadınım..

** O alemlerle yüklü siyah gözler de düğümlendi bizim sevdamız...Bazen ağlayışlar da,bazen hayat buldu ışıltıların da.. Ta derinliklerin de kuyu gibi, soluklandık can bulduk, yaşadık ölümsüz ve doyumsuzca..

** Huşu ile açıldı ellerim sana Allah ım ... En iyi bilensin bizi... Fazla söze gerek var mı ..yaşayamayız biz görmeden birbirimizi..Unutma emi ...Biz de kalsın gözleri...

**Titriyor..Ürperiyorum..Diken diken tenim.. Öyle çırpınıyor ki kafesinde yüreğim..Dökülüp duruyor gözyaşlarım inceden.. Avucumda terlemekte öpülesi ellerin.. Sana sığınıyoruz Yüce Rabbim ..

**Siz şimdi neden ağlaşıp döküyorsunuz yağmurlarınızı çise çise ey bulutlar...Neden bu kavgalaşıp,çarpışıp çaktığınız şimşekler.. Neden bu huzursuz kararmalar.. Biliyorum eşlik ediyorsunuz, tedirgin gözyaşlarıma..

**Hiçliğim de, varlığım da sen... kurbanın olurum...

**olsun bozulsa da gözlerin, istemem yenisini...tamir ettiririz...bir sende var o şahane gözler..alışmışım, dalmışım derinliklerine, mesken tutmuşum onda yaşamı..onlar benim,bizim...vermem,değiştirtmem.. ben o gözlerin de öleceğim...

**az veya çok tatmak varsa da ayrılıkları,eğer gidersen senin ki kahpelik olur doğrusu..


**hiç bir şey yaşamasak da ayrılık adına, eninde sonunda ölüm var ya..
**Seyir rotamda yoktu bu liman..fırtınalar sürükledi anlamadan...
**Ayrılığın özlemlerine taşımakta bu gün de yollar...
**Bezledim,zıbınladım,sardım sarmaladım,koydum beşiğe...besledim biberon mamalarla.. Salladım,ninnilerle büyüttüm gece gündüz..ağladım,güldüm başucunda..Ve yıllar geçti.. Kocaman oldun.. Büyüdün .. Sevda denilen bebeğim !!!
**nasıl bakıyorsun öyle.. gittikçe derinleşiyor alemler gözlerin de..
**gel .. gel be.. zamanın sonsuzluğunu giyelim üstümüze.. dalgalarını yüzelim denizin balıklar gibi..yangınlar çıkaralım orada burada veya her limanda.. tutuşturalım dünyayı.. bırakalım şiirlerimizi sevdalılara...
**gel.. midyelerin içindeki menekşe soluklarını yudumlayalım , rıhtımla öpüşür gibi..
**bırak sen bu gökyüzünü.. alıp da avuçlarına bulutları, taşımaya var mısın başka icadımız gök yüzüne..
**ne denizler geçiyor gözlerimden mavi mavi..bazen sakin ,bazen hırçın ..senin kokun yosunlardan gelen işte..
**yorgun tenini okşar gibi  , kumsalı öpecek özlemle denizin suları..ve kelimeler iç içe yaslanıp birbirlerine, şiirler doğuracak menekşe yaprakların da.. martılar kapacak satırları sana taşıyacaklar kanatlarında ..
**bensiz kalan o limanda , deniz dalgaları oynaşacak çıkan ay da..şarkımı söyleyecek arkadaş martılarım bir o yana bir bu yana.. ve alıp gidecek bir sandal sana dair bestelerimi... sahilde bir kaç sarhoş zil zurna iyot kokuların da..
**fısıldanan sevdalar kulaklara.. kaybolup gidecek çöken karanlıklar da..

( Gözlerin İkametgahım .. başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 8/5/2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.