Karga gibisin
aman ne de iyisin
dedik ya
geldin
başıma
pisledin !!!!


**** Fizik T.R. servisi,muayenesi sonuç: BOYUN FITIĞI.KİREÇLENME ,DEFORMASYON ... ulan hayat, nasıl da oyun oynadın ki , boynumu bile oynatmaya manisin.. yemin olsun hele bir oynatayım görürsün sen, bunun hesabını sormasam ..

**** Nürolojik muayene ve sonuç NÖROPATİ !! Ulan ne entrasan sinirlerime bile pati giydirmişler !!!!

**** Az önce tahlil için kan verdim." KANSIZ !!" diyenler; madem öyle nereden çıktı ya beş tüp kan .Aldınız mı !!

**** Çiçekler kurudu dedik, alan olmadı gelipte.. Çay demledik; buyurun dedik.. İcabet yok.. Yok sa yok be.. Zaten çay bayatladı ,döktüm; bukettekiler soldu çöpe attım..

**** Çiçekleri kurutup; defter;kitap sahifeleri arasına koyardık çocukken.. Bilmem hala nedenini..Kaç gündür kurudu buketteki çiçekler masamda.. Alıp ; çocuk günlerdeki gibi saklasam kitap aralarında ayıp olur mu ki ?

**** " O AĞACIN ALTINDA ŞİMDİ BENİ ANIYORMUSUN !!". Haberi yok galiba vatandaşın.. Geçenlerde istimlak edildi oralar; ağaç mağaç kalmadı ki; nasıl oturup  ansın gariban ...

**** Sunumu ve kabulu gittikçe zorlaşan şey maalesef gerçek sevgilerdir.

**** Ünvan,makam ve tuzu kuruluğunuzu; insanları refuze etmek,aşağılamak ve onurları ile alay etmek için kullanırsanız bir gün sap gibi ortada kalırsınız.

**** Kendi iradenizin dışında kimsenin sizi kıçınızın üstüne oturtmasına izin verecek zemin yaratmayınız.

**** Kimseye ne pahasına olursa olsun taviz vermeden,sadece ederi kadar muamele ile yaşarsanız üzülmezsiniz.

**** TUZU KURU OLANLAR ;toplumun denge unsurlarıdır. Kendilerine göre size çeki düzen verirler. İsterlerse salamuraya atarlar, isterlerse tuza oturturlar.Aklınızı başınıza almayı sağlarlar. Haddinizi öğretirler; tabiki akılları sıra !!!

**** Düş adına ne varsa kırılıp döküldüler bir bir ..Gözyaşlarım dünyam da tipi tipi..Her yer hüzün,hüsran,isyanlar gibi..Bir araya gelirler mi ki !!!! Olmadı işte , gitti..

**** İnsan hatıralarında ; ne sedalar vardır hoş ... Bir bakarsınız; unutulmuş gitmiş hepsi boş !!!

**** Gördüğünüz insanca beklentisiz ,çıkarsız sevgileri:" alışık değilim.İhtiyacım yok.korkuyorum.." gibi söylemlerle reddinizin altında yatan ehvam,endişe ve korkaklıktan ziyade umursamamazlık,ukalalık ve burnu büyüklüktür.

**** İnsanca sevmek ve sevilmek; enternasyonal bir ağdır. O ağı örmek ve yaşamak müstesna bir haslettir.

**** Ayakta geldim tramvay da sabah... Oturanlar bana; ben onlara bakıştık durduk kur yapar gibi.. Alışık değilim ya utandım halimden..Yaşlanmış olmaktan ;mahcup oldum.. Yazıklar olsun !!!!

**** En bedava şey sevgidir.. İkram edin,dağıtın gönül gönül ..Ve keyfini sürün .

**** Ne yeller eser kah sakin,kah azgınca gönüllerde..Aklı yoktur ki garibanın; çeker ,belki yaşar ömründe..

**** Herkesin bir limanı ve limanın da fırtınaların zamanla sakinleşen dalgaları ile beslenen,kanat çırpan martıları vardır çığlık çığlık sessizce ...

**** Bir dostumla 30 yaşlarında oğluna rastladım akşam üzeri. " Var mı yakında ; düğün dernek " diye takılmaz olsaydım. " Yok be Amca. Biri bitiyor, biri başlıyor. Bir döngü içinde işte." şeklinde verdiği cevabın nedenini sorunca " Her ilişki lay lom. Beyin boş.Ciddiyet yok, bolluk çok " yanıtı beni üzdü ve oldukça düşündürdü. Nereye gidiyor gençlerimiz. Karambola giden onca düzgün gençlerimizde kaynıyor arada. Geçici ihtiyaçların izalesi mümkünken ciddi ilişkiler hak getire. Geciken,sürüncemede kalan onca hayaller gittikçe travmalara sebep olmaktadır.Sonumuz başka bir kültür mü ne ?.( Düzgün yaşayanlar elbette tenzih edilmiştir)) 


Bana ne.be
Bağkur'lu isen
kurunu,murunu
bir bağlarım ki
hemde
serbest kurdan
şaşırır
kala kalırsın
havanı alırsın..


( Tuzu Kuru Ya ... başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 1.07.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.