Doğumla ölüm arasında "hayat"var.Öğrenmek için yaşıyoruz hayatımızı.Hangimizîn daha güzel davranacağını sınamak için ölümü ve hayatı yaratan Rabbimiz, acaba bizlerden neleri öğrenmemizi bekliyor.Rabbimizin beklentilerine cevap verebilmek için acaba ne kadar sorguluyoruz kendimizi, yaptıklarımızı ,yapamadıklarımzı , besbelli ki diğer insanlar bizler için imtihan vesilesi..
Hikmetli konuşmak da güzeldir.Canlar kurbandır bazen tatlı dillere o tatlı söz söyleyenlere.Hayatın bir imtihan oluşu Kur'an-Kerim de anlatılır ancak hepimiz kolayca anlayamayız bu imtihanı, suyun içindeki balığın suyu farketmediği gıbi.. 
Onur Çiçek

( Doğumla Ölüm Arasında Hayat Var. başlıklı yazı Onur Çiçek tarafından 27.03.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.