TOKATIN ŞİDDETİ

         …elleriyle yakamı kavradı. Öylesine sıkıyordu ki sanki nefesim kesilecek kadar. Sonra sağ eliyle benim sol suratıma öyle şiddetli bir tokat nakşeyledi ki, gözümün önünde sanki yıldızlar uçuştu. Ben yediğim tokatın acısını içimde sindirmeye çalışırken bir yokat daha. Ve arkasından aynı eliyle, aynı suratıma, bir sonraki dahada şiddetli olan toplam üç tokat… Tokattan sonrada suratıma bakarak.

         -- “Sen nasıl ihanet edersin bana.” Diye bağırıyordu. Ve ilave ediyordu. “Hani birlikte, mezara kadar diye mezarımın başında bana söz vermiştin. Ne çabuk unuttun.” Diye sanki küplere biniyordu.

         Acıyla silkindim. Uyanmıştım. Yatağımın içinde kan ter içindeydim. Suratımdaki yediğim tokatın şimddeti, sanki gerçekten yediğim bir tokatın şiddetiyle yanıyordu.

         Aşkımı 11 yıl önce, abisiyle birlikte geçirdiği bir trafik kazasında kaybetmiştim. O benim hayatımdaki her şeyimdi. O yoksa bende var olmayacaktım. Öylesine bir tutkuydu benim – onun – bizim tutkumuz.

         Sen topraktada olsa, soğukta olsa, ben olmasamda mezarında rahat uyu sevgilim. Sen bu hayatta olmasanda BEN SENİ HER ŞEYDEN DAHADA ÇOK SEVİYORUM. Sen rahat et, sen bu yalan dünyadakileri takma o öpmelere kıyamadığım gözleriyin bulunduğu kafana. Sen beni düşünme be aşkım. Ben ne yaparsam yapayım sana asla kıyamam. Sen benim en kıymetlimdin, kıymetlimsin. Belki bana haklı yere tokat attın. Ama aşkım gözüm birilerine takılmış olamazmı…. Hayır olamaz dediğini duyar gibiyim. Tamam aşkım sen rahat ol ve bende sana söz veriyorum ki “BİR DAHA SANA BAKTIĞIM GİBİ HİÇ KİMSEYE BAKMIYCAM. BİR DAHA AŞK FİLMİ SEYRETMİYCEM. BİR DAHA O HÜZÜN BAHÇEMDEN AYRILMIYCAM. BİR DAHA SENİN O MİNİK ELLERİYİN YERİNE BAŞKA BİR ELE DOKUNMUYCAM. BİR DAHA…. BİR DAHA…. ASLA…”

         Sen rahat ol aşkım gönlüme kazdığım o sevgi mezarına hiç kimsenin gül koymasına izin vermiycem… Çünkü sen dünyada tanıdığım en güzel gülsün. Sen benim meleğim, bebeğim, dileğimsin. Sen gönlümün neşesi, huzuru ve tek sahibisin.

         Sen rahat uyu. Asla senin yerini hiç kimse alamayacak. Söz veriyorum aşkım. Ancak bana attığın bu tokatlarında yerleri hiç acımadı ki… Senin vurduğun yerde güller açar ve açacakta. Ama ben o gülleri bile derleyip sana getireceğim aşkım.

         Seni senden çok daha fazla seviyorum sevgilim…

         Sen rahat uyu, gönlünü ferah tut. Bir anlık kaçan gözümü bağışla. Ben senden başkasına kaçan o gözü bile sana feda ederim biricik aşkım.

         Sen rahat uyu… sen rahat uyu...


                                                                            Siyah & Beyaz (07.08.2013 Saat:01.45)



 

( Asla... Kimse Olmayacak. başlıklı yazı gocha71 tarafından 7.08.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.