Bakma, bakma. Eskiden şevkle bazen de dehşetle baktığı o gözlerle bakma… Neden bakıyorsun ki? Hem baktın da ne oldu? Bir şey mi değişti hayatımda?

İçimde bir fırtına var. Sen baktıkça alevlenen. E, bakma? Kim bilir bakıyorsun da görebiliyor musun ki? Sanıyor musun ki o baktığın kişi gördüğün kişi? Velev ki o kişi… Aman, ne önemi var? Bakma ulan bakma! Gözlerinle beni görüyorsun da anlayabiliyor musun ki?

Elimde bir şey var. Tutuyorum ya elimde. Eskiden saçlarında gezdirdiğim parmaklarla kavrıyorum o “şey”i. Tutuyorum, tutuyorum da nereye kadar?

Yüreğim ağrıyor. Evet, evet kalbim değil yüreğim acıyor. Ağlamıyorum bakma!

Bugünün menüsünde ne var? E afiyet olacak mı acaba? Sorma, sorma. Yeriz biter sonuçta.

Yalnızım ama mutluyum ulan. Yalnızlığın senfonisi çalkalanıyor kulaklarımda. Sen de dinle. Hatta ne yapalım biliyor musun? Gel beraber dinleyelim.

Elinde ne var? Ne tutuyorsun yine lanet olası ellerinde?  Ah o eller ah… Aslında çok da güzel sayılmazlar. Bana güzel de gözükmüyor değil tabii ama… yani…

Ah o saçlar… Önde iki tane perçem. Kıvır kıvır çok güzel. Biri sağda biri de solda. Selam duruyorlar bana. E ben albay değilim ki ulan?

Sal biraz kendini, rahatla. Hatta ne yap biliyor musun? Uzan biraz daha bana. Yakınıma yamacıma yanı başıma.

Gemi var ufukta. Bir tane bayrak bir tane yelken bir tane... Gözükmez sanma. Ah bu gözler ne gördü bir bilsen bir anlasan.

Koşma. Koşmasana ulan. Hem koştun da ne oldu sonuçta. Kalbin hızlı atıyor ya koştukça. Bak sonra yoruluyorsun da ha. Sonra gelip bana yakınma.  

Telefon çalıyor. Kim arıyor acaba? Bakmadım bile. Hem neden bakacakmışım ki? İstediğim kişi aramadıktan sonra.

Tutamıyorum artık kendimi. Üşüyorum da. Kolumdan doğru gelen bir sıcaklık… Aha tam da şimdi ayak parmaklarımda. Bakma ulan bakma!

His… veya hissizlik. Tutamıyorum. Göremiyorum. Koklayamıyorum. Hissedemiyorum ulan. Ne yaptın sen bana böyle ya?

Yine görüşecek miyiz diye sorma. Cevabını bildiğin soruları sorma. Hişt, ağlama!

 

( Bakma başlıklı yazı tarafından 11.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.