Şiirin Hikayesi

Şeytanın yeryüzündeki en yakın dostu, insanlığın en şedit düşmanı Yüce Kitabımız Kur`an`ı kerim`in haber verdiğine göre lanetlenmiş kavimdir.
Bunlar her milletten kendilerine hizmet edecek kuklalar yetiştirmeyi başarmışlardır.Bir çok olayda bunları göremezsiniz fakat kuklalarını rahatça görebilirsiniz.Son Gazze olayında pek beklenmedik bir durum oldu,birçok devlet siyonistlerin kuklası olduğunu açığa vurdu siyonistlerin katliamlarına ortak oldular.Katliamlar beklediklerinden uzun sürünce Dünya halklarında çok büyük tepkiler yükseldi.Siyonist ve uşaklarının tahtları sallanmaya başlayınca.küçük kuklaları olan terör örgütlerini harekete geçirerek,İşid`i Rusya`da ve avrupada harekete geçirerek, gündemi değişmeyi katliamlarına rahat devam etmek için,bilhassa Rusya`ya Avrupa
´ya ;Türklere  kendinize bakın kendi belanızla uğraşın, diyerek gündemi değişiyorlar..Tabiiki başka emelleride vardır..Aynı zamanda PKK yide avrupadan harekete geçirdiler, ve solingende yakılan Bulgar vatandaşı Türk soydaslarimizda  tesadüfi değildir...Tekbir getirerek insan katl eden kuklaları nezdinde, Müslümanların mazlum değil terörist olduklarını dolayısıyle katl edilmelerinin normal olduğu izlenimini dünya halklarına tekrardan verdikten sonra,saldirilarin artmasida tesadüfi değildir
Burdan da anlaşılıyor ki; siyonistler ve yardakçıları durmayacak katliamları belkimde fazla gündem olmadan devam edecektir.
Müslüman olduğunu iddia eden devletler biran evvel akıllarını başlarına alıp, vahdet olmalilar,Ortak değer olan İslam`da birleşmelidirler hiç olsun ortak düşmanlara karşı tek yürek olmalıdırlar.Yoksa bugün hür olduğunu zannedenler yarın siyonistlerin sömürgesi olabilirler.zaten bir çoğu müstemleke durumda.

Artık aşikar oldu kuklacılar alenen
Kuklalardan ziyada kuklacılara bakın
Terör devletlerini tanımadıysan halen
Gazzeyi cayır cayır yakıcılara bakın

Yer yüzündeki bütün terör olaylarının
Ardında devletler var çekilmiş yaylarının
Yaptıkları bellidir lanetli soylarının
PKK İŞİD FETO kuruculara bakın

Şeytanlar pilan yapar yüzünü gizleyerek
Eğitip donatırlar şımartip besliyerek
Katliam yaptırırlar bunlar sizden diyerek
İslam beldelerini soyuculara bakın !

Mustafaoğlu Ilyas
( Kuklalardan Ziyade Kuklacılara Bakin başlıklı yazı Mustafaoglu tarafından 28.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.