Hamas Siyasi Büro Başkanı  İsmail Haniye'nin oğulları Hazem, Amir, Muhammed ve torunları  Emel, Halid ve Razan, Gazze'deki Sahil Kampı'nda bombardıman sonucu şehit edildi

Haniye'den ilk açıklama
Şehitlerimizin mübarek kanı bizi ilkelerimize, mücadelemize, direnişimize ve topraklarımıza bağlılığımızda daha da kararlı kılacaktır. Oğullarımın  ve torunlarımın şehadetiyle bizlere bahşettiği bu şereften dolayı Allah'a şükrediyorum. Bu acılarla ve kanla halkımız, davamız ve ümmetimiz için geleceğimiz ve özgürlük için umut tohumları ekiyoruz. Oğullarım Gazze'yi terk etmedi. Gazze'de kahraman halkımızla beraber cesurca direndiler, mücadele ettiler. Bütün halkımız ve Gazze ahalisi çocuklarının kanlarıyla ağır bedeller ödediler. Ben de onlardan biriyim. Ailemizden 60'a yakın şehidimizi bu mübarek davaya, İslam davasına kurban verdik. Ailemin 60'a yakın ferdi şehid oldu. Filistin halkının bütün şehidleriyle onlar arasında hiçbir fark yok.


İki gurup insan da müslümanlarız derler
Bir yanda ölümü öldüren müslüman erler
Diğer tarafta zalimlere elpençe eller
Münafıklar azili kafirlerden beterler
Bizden yerler içerler zulme yardım ederler
Bir tek İsmail etmez bütün sözde liderler

Bu imanı bütün dünya toplansa zor yener
Rabbim sayılarını artırsın...Amin

Mustafaoğlu Ilyas
( Böyle Olur Müslüman Lider başlıklı yazı Mustafaoglu tarafından 12.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.