Gözlerimi kapattım, bir kaç dakika belki… 
Bütün bir  hayatım geçti gözlerimin önünden. Bazen öyle şeyler olmuş ki nasıl dayanmışım dememle bazı şeylere de ne çabuk kırılıp, dökülmüşüm dedim. Neden insanları bu kadar önemsiyorum diye kızdım kendime en çok. Sana bir hiç miş gibi hissettiren insanlar için neden çabalıyorsun dedim. 
Ama sonra dinledim kendimi. Eğer onlar gibi davransaydım ne farkım kalırdı cahillerden, ne farkım kalırdı merhametsizlerden. Hak verdiğim yerler olsa da kızgındım hala, kırgındım. Hiç kimse ve hiç bir şey benim tek damla göz yaşımdan daha değerli değildi ki! Ben mutlu olmaları için uğraştığım insanların, benim ağlamamı mutlulukla izlemelerine şahit oldum, işte en çok da o zaman kızıyorsun kendine. Belki de hiç bir şeye yaramayan insanlara kendini bu kadar değerli hissettiren bendim. Değer verdikçe değersizleşmiştim. 
Hayatımda öyle insanlar var ki artık bir gram değerleri yok bende…! 

                                Hafız Sehle Nisa Korkmaz
( Değer başlıklı yazı sehle-nisa-korkmaz tarafından 1/29/2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.