Kendini tanımak istersen eğer bir ayna bulda kendini seyret sonra aynaya bak nasıl boş içi sende boşalt kim kalacak aynada ne kalır acaba? Ayna bulmak zor aynadakini yok etmek daha  zor  herhalde.


Tut bütün kimlikleri kimlik nedir bulda kimliksiz olanları seyret sende kimliklerden kurtul öyle bir kimlik seçki saf olsun lekesiz olsun  kimsede olmayan lakin her yüzde görünen kimliğe talip ol belki sonsuzluk kavramını bir kelimede anlamasan da bir harfte bulursun. 


Yaşamanın aslında bir nefeslik olduğunu ve ölmeninde bir nefes  olduğunu o harfte anlarsın. Tanımak istenen tanımak isteyen kimde sen onu unutmuşsun  yada nefsini esiri olarak tanımışsın ya nefis senin esirin olsaydı kimi tanırdın kime bakardın kiminle konuşurdun .


Ah sevgili öyle perdeler germişim ki  kendime kiminle konuştuğumu anlamıyorum. Savruluyorum tut ellerimden tut ellerimizden  ulaşmak isterken yada istediğimi  istediğimizi sanırken bir nefeslik yaşamayı unutuyoruz  ve öğrenemeden bir nefeslik ölümü anlamadan göçüyoruz.
 
( Kendiliğimizi Bulmak başlıklı yazı Keşkül tarafından 6.08.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.