K / 7 bağlantılı sözde yoksullara/ihtiyaç sahiplerine yardım amaçlı kuruluş ’Deniz Feneri Derneğinin Almanya-Frankfurt ayağındaki soruşturmada her şey çok net, suçlar bir o kadar sabit, üstelik yolsuzlukta ulaşılan fahiş rakamların 17.5 milyon Avrosunun Türkiye’ye elden (isimleri adli dosyasında bulunan) aracılarla getirildiği, ilgili mahkeme iddianamesinde mevcut olup göstermelik de olsa birkaç tutuklama bulunduğu halde...

-Türkiye’de en sıradan olaylara aslan parçası kesilen C. Savcıları neden soruşturma açmak için bunca zaman beklediler ve de tüm delillerin karartılmasına göz yumdular? Aradan geçen yaklaşık bir buçuk yıl içerisinde atı alan,üsküdarı geçmişken dün yani 16 Ekim 2009 Savcılar başta K-7 olmak üzere, diğer adı geçenlerin iş yerlerine-evlerine polis yollayarak, gerekli incelemelerde-aramalarda bulunuyorlar. Özellikle de bilgisayarlara el konuyor o bilgisayarlar kim bilir kaç kez değişti, hartdiskleri, beyinleri yenilendi? Bunu görmezden mi geleceğiz.?

-Yani Türk ulusuna zorla dayatılmak istenen sözde Ergenekon terör örgütü yapılanmasında hukuku inceden inceye etkileyen ilgili ve yetkililer ile savcılar şimdi göz boyama mı yapıyorlar? Evet çünkü dayattıkları o sözde ergenekon bolonu patladı, düzmece iddialar halkı baydı, en çocuk dahi buna inanmaz iken; Yoksullaşmış, satılmış, parsellenmiş Türkiye ve de gerçek acı gündemler ergenekona çekilen dikkatlerle, göz ardı edilmiş, halkımızdan saklanmıştır. Hükümet ayıbını kapatmanın ve de dikkatleri dağıtmanın yolunu ancak Deniz Fenerinin Almanya'yı ve bütün Ab ülkelerini bile dehşete düşürmüş olan yolsuzluklarında tüm delillerin karartılmasına mühlet verdikten sonra, yutturmaca bir eyleme kalktı ki bu da son derece ciddiyetten uzaktır. Aradan geçen bunca zaman içerisinde ne belge ne bilgi kalmaz.

-Neden bu olan bitene, yapılan bunca suç duyurusu kapsamında fazlasıyla gecikildi..?

-Sen Yüce Yargı susma. Susma ki bağımsız kalsın adın. Yargının en temel vazifesi adaleti emin ellerde ve de emin güvenilir sağlamaktır.

-İddianame hazır veriler somut Almanya’daki tüm siyasiler sivil toplum örgütleri yargı tam gaz hareket ederken...

-Türk Yargı Sistemi gecikmekle neyi anlatmak istedi.? Bize bunun cevabını vermeli ilgili bakan.

-Yoksa o tarihlerde mütemadiyen; Doğan medya grubuna Başbakan tarafından verilen gözdağı Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demeye mi geldi. Ben böyle algılıyorum.

-Deniz Feneri yolsuzluğundaki bunca sabit suç ile C.Savcıları harekete geçmek,vicdanları aklamak için neden bu kadar beklediler? Onlar beklemesine beklediler de bizler de akıllarda karmakarışık duran soruların cevaplarını bekliyoruz.

-Aradan geçen uzun zaman içerisinde hangi deliller ve neden kimleri korumak adına karartıldı? Bunu bilmek Türk Milletinin en doğal hakkıdır. Aksi takdirde Adalat Bakanının sorumluluklarına dikkat çekilmesi zorunludur.

-Türk vatandaşlarını Türk hukukunun aydınlatması gerekmiyor mu...

-Alındığı kesinleşen bu para gerçekten tusunami mağdurlarına mı gitti, gittiyse nerede belgeler...?

( Deniz Fenerine İlişkin Belgeler Karartıldı Mı? başlıklı yazı Atiye DANIŞ tarafından 10/17/2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.