Ben bir anayım, hani şu barış ve bahar meselesinde ağlamaya dünden razıyım. Binlerce yıldır bu milletin yiğit analarının olduğu gibi.


Bu toprakları vatan yapan her mücadelede eşini aşını evladını düşünmeden yokluk içinde savaşan kadınları olan bir millet bu gün ne olduğu belli olmayan, maddi çıkarlarından başka kıblesi olmayan bir satılmış sürüsüne bu vatanı teslim edecek sanan beyaz güvercinli akılsızlara bırakmayacaktır.


Meydanlarda bu duygularla sesini yükseltenlere saldırıp, hiç bir korkusunu perdeleyemeyecekler. “Sev “denileni seven sevsin.. Vur demeden vurup öl demeden ölmeye hazır bir millet karşılarına dikilecek yakında. Sayıları oyları ya da sindirme politikaları artık fayda getirmeyecektir. Görmeyen duymayan sadece methiye ve alkışa talim edenleri de kurtarmak bize düşecek.


Sitedeki günlük seçkiler, içerik olarak da seçici kurul tarafından onayladığını anlamına gelir. Bu nedenle, yaşadığımız günlerin çok önemli şahitliği ile  yıkım ve bölünme  yolunda, koltuk sevdası ile binlerce şehidin kanına ekmek bananların onaylandığı,  dolayısıyla bir cani yaratığın baş tacı edildiği  bir ortamda günün seçkisinde yöneticilerden daha özen ve dik duruş beklerdim.


Bu yazıyı üzülerek ve şaşırarak yazdığımı da belirtmek durumundayım.  Bu sitenin bir üyesi olarak eleştiri hakkımı kullanıyorum. 

( İtirazım Var ! başlıklı yazı SNE tarafından 3/25/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu