Günaydın sevgilim,
Yine senli özlemlerin içimi kararttığı üryan güneşin tepeme vurduğu bir sabahta açıyorum gözlerimi, nasılsın sevgilim. Biliyorum iyisin, iyi olmasan aklımda değilde yüreğimde hissederdim sancısını, sol’uma vururdu bir ağrı hissederdim yani sevgilim iyi olmasaydın.

Beni soracak olursan iyiyim sevgilim, sen yoksun ben eksiğim sadece bu şehirde. Yarım kaldım hep olduğum yerde, eski bir radyo ve şarkılardan başka hiçbi’şeyim yok iyiyim ben. Omzumda ağlayan hayalin var birde, seni anlatan bir kalem ve seni yazdığım beyaz sayfalarım var, yoksa hiçbirşeyim yok sevgilim iyiyim ben. 

Gün gün eriyen bir ben var içimde, yolunu gözleyen iki çift göz, sesini duymak isteyen iki çift kulak, en önemlisi sevgilim sen bilmezsin ama seni yaşattığım bir kalbim var başka hiçbi’şeyim yok iyiyim ben sevgilim iyiyim.

Sen yine de beni hiç sorma ve merak etme,
Önce Allah’a sonra sensizliğe havaleyim...

Erkan İpek 01.01.2013 | 19:15
( Günaydın Sevgilim başlıklı yazı erkanipek tarafından 1.01.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.