bazen kaybettiklerinin insanlar için önemi yoktur çünkü insanlar kaybettikleri veya elleriyle yok ettikleri şeylerin değerini
sonradan anlarlar. insan ya kaybeder yada kaybolur kaybetmek bize önemsiz gibi geliyor ama bazen insanlar öyle şeyleri kaybeder ki nefes alamaz öleceğini zanneder ölmek ister ama bir türlü ölemez çünkü ölüm kurtuluş değildir kaçıştır  fark edemez ve yaşayan ölü olur . kaybolmaksa yaşadığı her şeyin iyisiyle kötüsüyle doğrusuyla yanlışıyla yaşadığı her şeyin altına gizlenmek tir.bu da gecenin karanlığında gizlenmek gibidir.her şeyden uzak sındır kimse seni göremez ama oradasındır .ne kadar kaçıp saklan sakta olduğumuz yerdeyiz.
( Kaybetmek Ve Kaybolmak başlıklı yazı isimsiz tarafından 9/8/2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.