1 Portakal Kabuğu Ve Trafik Polisi
Bundan yıllar önce
İş arkadaşımla akşam dönüşü işten eve giderken
Yaşadığım olayım aklıma geldi ve paylaşmak istedim....
Ben arabayı kullanıyorum.Yanımdaki arkadaş da. Elinde portakal yemeye çalışıyor.
Baktım portakalı soyup camdan atıyor. Ben kızıyorum ve diyorum ki yapmasana çok ayıp ediyorsun ve çevreyi kirletiyorsun. O hiç takmıyor ve atmaya devam ediyor.
Ben yine kızıyorum ve gülüp yine atıyor. Birde demez mi yola atmıyorum uzağa atıyorum.Yapma Allah aşkına dedim ve baktım bir BMV geçti yanımda ters ters bize bakıyordu.
Ben anladım bu adam bir şeyler düşünüyor diye .Ve biz biraz daha ilerledik bir baktım ki polislerin yanında park etmiş biraz önce yanımızda geçen BMV.
Ben hemen şerit değiştirdim ve o anda trafik polisi trafiği durdurdu sol şeritte beni sağa aldı ve durdurdu.
bak beğendin mi yaptığını adam yanımdaki arkadaşa bizi şikayet etti polise baktım hemen adama küfüre başladı vallah hiç hakkın yok dedim adama küfür etmeye. Sen haksızsın dedim ve indim aşşağı gittim polisin yanına dedi ehliyet ve ruhsat dedim buyurun dedi ki polis suçunuzu biliyor musunuz evet dedim o zaman buyurun size ceza keseceğim. Tamam efendim dedim ve bekledim. Polis cezayı kesti. Seksen altı bin lirayı ve verdi bana. Ben de gittim verdim kendisine buyurun size ceza kestiler dedim o da aldı cezayı ve ödedi adam o gündür bu gündür portakal bile yemiyor...
Hüseyin YANMAZ

( Portakal Kabuğu Ve Trafik Polisi başlıklı yazı Hüseyin Yanmaz tarafından 18.04.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.