Günaydın canım.Mutlandım,gururlandım bu sevgi benimse bana duyulansa hakkım mı diye düşündüm.Sevindim.Seninle sonsuza kucak açtım gecenin ışığı aya eş olmaya özendim.Yıldızın gibi parlamaya,hiç kaymamaya ve hep göğünde sana ışıl ışıl bakmaya karar verdim.

Evet öğret bana dokunmadan sevmeyi öğret.Kokunu duymadan.Sarılmadan hasreti bertaraf etmeyi öğret.Yakmasın sensizlik.Unut bütün kötü düşünceleri sil at sadece ruhumun efendisi ol.Bedenim uzak bu mümkünsüz.Ama sen ruhumu sev ruhtaki sana kadar yansıyan güzelliğimi sev şaşıracaksın.

Ondaki engin hoşgörü ve sevdanın keyfini sür.İnsanın bedenden ibaret olmadığını anla.Beni sev çok sev.Güzel şeyler düşün ve yansıt bana.Beklemeden sevmenin asilliği seni de sarsın.Mutlu ol.Ben seni mutlu etmeye kararlıyım.

Dönme sözünden gitme benden ,gitmeleri sevmem.Asil ve asıl olan herşey güzel bilirim .Öyle ol! Yorulmadan yormadan sev,sadece sev.Yağmur yağmadan düşünmüyor sadece yağıyor dünya teşekkür ediyor.Sende bende sadece sevelim sadece beklemeden karşılık istemeden sadece...
( Dönme Sözünden başlıklı yazı Şenay DEMİRCİ tarafından 7/27/2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu