Rüyalarımın içinde kaybolan sesler var, benimle konuşmayan sesler 
yüzler var eller 
dudaklar var kinler 
gözler var alevler
bir beden var etten 
bir temas var kalpten 

Sonrası bir alarm içinden zincirlenen, söz vermemişler tekrar burada olacaklarına dair. Söz vermişler beni, beynimin karmaşık izdihamında, susuz bırakacaklarına dair. Bir hanımefendi var. Beynimden rüyalarıma akan, izin almadan kapımı çalan...
konuşmaz durur 
bakmaz dokunur 
okşamaz uyur 

Turkuaz bir bikini giyinmiş, evine çağırır oturur yanıma, hayatını anlatır konuşmamı istemez, elini tutsam masal anlatır, o esnada ev dökülür. Haince bir sabotajdır suskunluğumuza, göz dikilmiştir diğer hayatların rüyalarının penceresinden bakan kimseler, imrenir dururlar. Buradaki Ay'a benzer vücudu, endişelenirim üstümdeki bezden gömleği veririm, ama söz vermemişler tekrar burada olacaklarına dair.
dışarı çıkarım her yer harabe 
kapıları çalarım herkes ölü 
seslenirim ahşaplar dökülür 

Geri dönerim. Söz vermişler beni, beynimin karmaşık izdihamında susuz bırakacaklarına dair, geriye yarım kalmış yarı çıplak bir bedenim kalır. Uyumak istiyorum şimdi. Yanıma alacağım bu sefer bir kaç yedek kıyafet, olur da benim karşıma çıkarsan,
benim kalbimi yerinden çıkaracak bedeninle bu sefer, yıkamasınlar evi, imrenip diğer hayatların rüyalarının penceresinden gözleyen kimseler.
( Bir Turkuaz Rüya başlıklı yazı Eren Akçay tarafından 18.09.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.