Kendisini çok sevmeme  rağmen yönetimini  sevdiğimi söylesem kendi kendime yalan söylemiş  ve kendi kendimi kandırmış  olurum.Elbette onun  açıklaması ve savunması olacaktır ama  görünen köy kılavuz istemez.

*İşi bilen adamı alıp yerine  işten hiç anlamayan  bir stajeri vermesi hala   akıllarda kalan  koskoca soru işareti.

*Bazılarına terfilerini verirken sıra o ablaya geldiğinde" biraz zamanı var,deneyelim,"demesi o kadını çalıştırmak istemediğinin kanıtıydı.

*Yönetici demek yerine idareci demek daha çok hoşuma gidiyor hatta sizler yönetici  okulu,yönetici bölümü,yönetici fakültesi  duydunuz mu,hayır ama İktisadi ve İdari  Bilimler Fakültesi'ni   duydunuz.

*Katıldığımız bütün toplantılarda  disipline ve kurallara vurgu yaparken hala daha disiplinin sağlanamaması hem motivasyonu düşürüyor hem de verimi.

*'Paralel kadro'sistemini uygulaması  belki de kendi kurallarını uygulamasında en güçlü engel çünkü işçilerin yarıya yakını ya akrabası ya da  tanıdıkları.

*Gelir-gider takiplerinin yeterince yapılmaması onun en  zayıf yönü.

*Temizlik konusu aynı tas aynı hamam,değişeceğini hiç sanmıyorum.

*Bize layık görmedi şefliği(Mehmet ile bana) yeni şef aldı o halde haklı olarak biz de soruyoruz:
O adamın bizden ne özelliği var?
Ne değişti? Yemeklerin içine altın suyu mu  katıyor yoksa yemekleri altın tasla mı sunum yapıyor?

Aksaklıklar var,asalaklar var,salaklar var doğrusu hepsine söz geçirmek kolay değil.
( Morca Boş Hoşça başlıklı yazı berberce tarafından 7/11/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu