1 bardak kolanın içinde 32 küp şeker olduğunu biliyor muydunuz? İnsanlar hala çaya yarım şeker az atıp zayıflayacaklarını zannediyorlar.

Kolaların rengini meyan kökü denen bir bitkiden sağlıyorlar. Meyan kökünü de fareler çok sever ve en çok bu tarlalarda bulabilirsiniz fareleri. Araştırmaya göre meyan tarlalarındaki araçlar bitkiyle birlikte fareleri de tarladan toplamaktadır! Makinelerin depoları kan gölüne dönmekte, fare parçaları ve bitkiyle dolmaktadır. Makinelerin deposunda işlenmek üzere fabrikalara götürülür. Yani içtiğiniz kola, asitli fare suyu.Bunun üzerine dava açıldı ama firma kazandı. Dezenfekte ediliyormuş güya… Yediğimiz ayçiçek yağlarını pirelenirken içine ne kadar fare girdiğini ve beraberce suyunun çıktığını biliyor musunuz?

Ayrıca bir bardak kolanın içine bir kemik parçası atın 3-4 gün bekletin, kemiğin lastik gibi olduğunu görürsünüz.

Hani o colanın sırlı iksiride
Fare kanı olsa gerek


M.y
( C.la başlıklı yazı AuBaDe) tarafından 8.06.2021 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.