Tik tak saat sesleri gece saat oniki zamana engel olmak durdurmak ne mümkün ,sana inad durmadan geçiyor zaman ,acılarsa zamanla hafifliyor.

Nedir acı?

Tarif edilemez,kelimeler zavallı kalır acı karşısında,en büyük acının bizim olduğuna inandığımız şeydir acı...

Belki bir iç çekiş,sonra gözgöze geliş sımsıkı sarılıp ağlaya bilmektir acı,içinde kopan fırtınalar ,karma karışık duygular,titreyen eller,yıkılan umutlar,yeniden başlayamıyacak yarım kalan hikayelerdir acı...

Belki anlamsızgibi gelebilir size ama en büyük acı benim acım dersiniz.Oysaki ölüm karşısındaki acizlik ve acı hiç birşeyle ölçülemez.Kanınızın donduğunu hissedersiniz ,hiçbirşeyi duymaz herşeyin içinde yaşarsınız ,kimseyi tanımaz ama herşeyi hatırlarsınız,tarifsiz duyguların hepsini bir anda yaşarsınız,ya isyan eder yada kaderinize boyun eyersiniz ,ama acınız eksilmez hiçbirşey sizi tamir edemez sanırsınız. Bttiğinizi un ufak olduğunuzu sonra hep savrulduğunuzu hissedersiniz çaresiz savrulursunuz.

sonra zaman karşısında acılarınız azalır sanır, hayaler kurarak amaçlar arasınız ,bunu başarırsınızda insan aklımızın alamıyacağı şeyleri yaşar ve sabretmesini öğrenir ,tıpkı harlı bir ateşin yavaşça sönmesi gibi küçük kıvılcımlar kalır bazen birileri o kıvılcımları üfler ve alevlenir acılarımızda öyledir...

içimizde yenilenir bazan kendimizi tutamaz hıçkırıklara boğuluruz gözlerimizden akan yaşlara engel olamayız .

Acı hem unutulan, hem unutulmayan tarifsiz duygulardır .İnsanları çaresiz ve zavallı yapan,bazen onları abideleştiren yaşama misillemedir acı ,sadece yaşanılarak anlaşılan bir duygudur.


( Acı başlıklı yazı ayse--usal tarafından 15.03.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.