ÇEKTİĞİM DİŞ AĞRISINI SAYMAZSAK ASLINDA HİÇBİR NEDENİ YOK
John Thomas Doyle
Golden Gate Köprüsü'nden 

STAN POLLEY DUYGUSUZ PİSLİĞİN TEKİDİR
Pop müzik ikonu Pete Ham
İpin ucundan 


YAŞAMIN RENKLERİ İÇERİSİNDEN BİRİNİ DAHA GÖRECEKSİNİZ
TV şovu yıldızı Christine Chubbuck
Canlı yayından 

Tarihte bir çok insan yaşam süresine takılıp kalmadı ve ölürken bile kalanlara bir şeyler anlatma ihtiyacı duydular: Arkada kalanlar buna intihar notu dedi belki sora bilselerdi başka bir anlam yüklerdi yazanlar. Ben arkamdan gelenlere bu seçeneği sunacağım. Bu bir intihar notu değil bu bir liste ,yarım bıraktığım şeyler var her kelimesinde sizlerin tamamlaması ve hayatınızı benim gibi boktan geçirmemenizle ilgili bir liste.

İlk olarak kendinize savunacak bir şeyler bulun allah aşkına benim hiç olmadı hep başkalarının emellerine sahip çıktım ve bu insanı 
çok anlamsızlaştırıyor.

Daha sonra filmlerde gördüğünüz romanlarda okuduğunuz ya da şiirlerde hissettiğiniz o şeyleri unutun onlar gerçek hayatta işe yaramıyor ve sizi her zaman en kötü durumu seçmek zorunda bırakıyor biraz gerçekçi olun ne olur .

Ve son olarak hiç kimseye etki etmeyin yoksa ondanda sorumlu olursunuz ve bunun sonu yoktur inanın en büyük diktatör sorumluluktur tüm özgürlüklerinize el koyar ve bir anda kendinizi gaz odasında bulabilirsiniz .



( İntihar Edemeyen Gerzek 1. başlıklı yazı BEŞİRÇALAN tarafından 11.04.2017 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.