..............Küçük çocuklar söktüler kaldırım taşlarını.Devletini taşladılar.Avrupa gözcü"Bakalım çocuklara ne yapacaklar"diye.
..............Çocukları sokağa kim döktü ? Avrupanın nesine gerek değil mi ?
..............Bu çocuklar kalabalık aile cocukları.Yani aileler Nüfus planlamasının aksinde.Maksat çoğalmak.Çoğaldıkça yoksullaşacak.İşsizlik çoğalacak.Dağlar dolacak.Beyaz ticareti Avrupada moda olacak.Dünyanın bacağı Ortadoğuda bir çıban daha çıkacak.Çıbanı Amerika deşecek.Çıban azacak ve Amerika Avrupaya bacağını kes diyecek.
...............Kim demiş iki yüzlü avrupa bindiği dalı kesiyor diye.İyi bakın o bacağını kesiyor.Kangren oluyor avrupa,Bacak yetmezse gırtlağını kesecek.
...............Biz de hastalıklı Avrupaya girmeye çalışıyoruz.
...............40 Yıldır kararlıyız
...............60 yıl daha bekleriz.

...............Buyurun kürsümüze söz sizin.

( Küçüklerin Kaldırım Taşları başlıklı yazı orhan-semiz tarafından 22.12.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.