1 Kardeşlik Türküsü
Silah alıp daha çıkmak mı teröristliktir? Yoksa halkın parasıyla alınan silahla, kendi halkını vurmak mı teröristlik? İkisi de aynı şey öyle değil mi?

Seksenli yıllarda babalarımızın gördüğü, bir daha yaşanmaması için dualar ettiği darbe, bir kez daha zoraki olarak ülkemize giriş yapmak üzereydi. Peki neydi bunun altında yatan sebep. Niye ateşe verildi onca masum sivil halk.

Fetöcü örgütlerin ülkeyi uçuruma sürükleme girişimi nihayet başarısızlıkla sonuçlandı. Çıkar, şeref yoksunluğu ve dinden bihaber yaşayış bunların yapılmasının altında yatan gerçeklerdir.


Kenan Evren olayından ders almayan  bu millet. Daha çok darbe görür içinde, insan içine çıkamayacağı!

 Oysa her işte gereken besmeleydi. Rabbini bilmekti. Kardeşlik türküsünü söylemekti. Ne yazık ki kardeşlik türkümüzün yalnızca Çanakkale Destanından örnekle tanıma döker hale geldik. Oysa Hdp'ye karşı çıkan, onları sert bir dille eleştiren canım Kürt halkım! Kardeşlik türküsünü söylemişti.

Doğu Türkistan da kardeşlerimizi yalnız bırakmayan alperen ocakları üyeleri kardeşlerim. Bunlar kardeşlik türküsünü söyleyen güzel insanlardı. Halkı kutuplaştırmaya çalışan zavallılara sesleniyorum. ''  Ne bugün ne de yarın bir gün. Bu halkı birbirine düşman kılmaya gücünüz yetmeyecektir.''

Bu vatan, bu millet bizim. Bu bayrak, minarelerden yükselen ezan bizim. Daha kaç gülün solması gerek, kardeş olmak için. Gelin ey kardeşlerim birlik olalım. Yüreklerde rahmani bir şehvetle zalimler için '' Ya Kahhar'' nidalarıyla yeri göğü inletelim.

Besmelesiz şükürsüz yaşar olduk. Kaçımız gerçekten gözü yaşlı dua etti. Kaçımız gerçekten rabbimizden yardım dilendi. Hepimizin dilinde ezberden söylenmiş kırık dökük bir kaç dua. Rahmetten nasibini almamış gönüllerimize teselli niyetine.

Gelin kardeşlerim aynı duaya amin diyen müminler olalım. 

'' Allah'ım İslama ve Müslümana yardım et. Devletimizi milletimizi her türlü bela ve musibetlerden uzak tut. Bizleri daima razı olduğun kullarından eyle'' Amin.

Selam ve Dua ile...




 
( Kardeşlik Türküsü başlıklı yazı Mecaz Adam tarafından 16.07.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.