Dostlarımın ağzından dökülenler olması gerekenlerdi. Lakin yaşadıklarım değil. Bu yüzden yaşamadığım hiçbir tecrübeyi tavsiye olarak sunmadım dostlarımın önüne. Önünde sonunda anlayacaklar beni. Her şeyin bir vakti var.

 

Güvendiğim dağlara düşen çığın altında kaldım. Belki de sırf bu yüzden bu çağın adamı değilim!

 

Olmasını ümit ettiğim her şey, tarihin geçmiş sayfalarında kalmış. Hala mektup yazıp atıyorsam denize, uçak varken trenle gidiyorsam uzun yollara hepsi eski kafalığımdan.

 

Sana olan sevgimde eskide kaldı. İstemem yeni bir aşka yelken açmayı. Ben bu halimden memnunum. Seni sevdiğim için zerre pişmanlık yok içimde. İstesen de terk edemeyeceksin beni.

 

İmkân ile inkâr varsa bir aşkta. Ondan hem korkmalı hem de kıvanç duymalıyız. İmkân verdikçe sevmeliyiz. İnkâr ettikçe yalancı çıkacağız. Ve sırf bu yüzden aşk hiç bitmeyecek. Bitmeyen bir şeyin başlangıcının ne önemi var. Bitmiyor ya biz ona bakalım.

 

Dostlarımın dediklerini düşünüyorum. Aklıma Nasreddin Hocanın fıkrası düşüyor.

‘’ İki kişi hocanın huzuruna çıkar. Hoca önce davacıyı dinler ona ’’Haklısın’’ der. Davalı da durumu anlatır. Hoca ona da ‘’Haklısın’’ der. Hocanın karısı şaşkınlığını gizleyemez. Ve hocaya der ki ‘’Biri haklıysa diğeri haksız olmalı öyle değil mi diye ‘’ Hoca karısını da haklı bulur’’

 

Dostlarımda haklı kafama her şeyi takmamalıyım. Lakin bende haklıyım. Haksızlığa sessiz kalmamalıyım. Kısacası herkes haklı…

 

 

( Sende Haklısın başlıklı yazı Mecaz Adam tarafından 15.02.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.