Nedir bu aklımı boş bırakmayan Aklımdan çıkmayan Bir düş mü beni Peşinden sürükleyen Uzaklara dalıyor gözlerim..

Hem de çok uzaklara..

Hasret yağıyor Damla damla içime Huzursuz oluyorum Bakarken bile Yorgun düşüyor gözlerim..

Giderken Sıcaklığını üfledi içime Kokusunu bıraktı Hem de öyle bir koku ki Yapıştı ciğerlerime Günlerdir soluyorum İçime çeke çeke..

Vurgun yemiş gibi yüreğim Sus pus Bi çare dolanıyor bedenim Aklı yok Fikri yok Dili yok Dayanır mıyım bu iç savaşa Güçsüz kalıp mağlup mu olurum Dik durup galip mi gelirim Bilmiyorum..

Direniyorum..

Bir hayalle yaşıyorum sanki Soluğu ensemde gibi Dokunamadığım Göremediğim Belkide Hiç göremeyeceğim bir hayal...

Ne zormuş Bilmeden yürümek Ne yapacağını bilmeden Nefes almak Karanlıklara gömülmüş gibiyim Çaresiz Bitkin Yorgun...

Kim küstürdü beni yalan dünyama...

Masalım gibi Yarım kaldı yazacaklarım da Kelimeler bile boyun büküyor artık Benim gibi Ne bir adım ilerisi var Ne bir adım gerisi...

Hayal gibi geldin geçtin Gözlerimin önünden Gördüm sandım ama görmemişim Görmek istediğini görmüş gözlerim Kendi kendimi kandırmışım Ya da sendin kandıran Bilemedim Bir vardın bir yoktun Sonra göremedim zaten kayboldun...

Ay Işığı

Ayfer Aksoy

( Yarım Kalan Masal başlıklı yazı AyferAksoy tarafından 6.02.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.