Adını sessiz söyleyip sesli dinledim. Gözyaşlarım yağmur bulutu oldu. Yağmadım biçare halimi görme diye. Adını fısıldadım her anımda kulağıma. Her üçlemede bir daha âşık oldum yeniden doğmuş gibi. Her yağmurda birlikte ıslandık. Elimizdeki şemsiyeyi bile açmadık. Sırılsıklam âşıktık birbirimize. Benden gideceğin aklımın ucundan bile geçmedi. Nasıl geçebilirdi ki ikimizde seviyorduk! Sahi ne oldu sana böyle neden eskisi gibi aşkla bakmıyorsun? Sahi neredesin sen? Nereye kayboldun böyle? Hadi ama elma dersem çık. Yok, böyle olmayacak. Yine tekin olmayan yerlerde gizleniyorsun anlaşılan. Hadi çık saklandığın yerden tekrar sayacağım. Belki daha kısa sürede saklanırsın... 

Öyle bir gittin ki. Tüm yaşanmışlıklar bir bir uğurlandı maziye. Öyle bir gittin ki, şimdi yıldızlar bile tehdit yağdırıyor göğe. Seni çırılçıplak bırakıp gideriz diye. 

Eğer çıkarsan saklandığın yerden. Beni bulamayabilirsin. O anda sende aramaya koyulacaksın adım gibi biliyorum. Başka kişileri ben sandığından beri çelik çömlek patladı. Üzgünüm ama beni hiç bulamayacaksın. Aklın varsa hiç arama. Ya da başında değilse aklın benimkinden kullan çünkü aklım hala sende olacak. Seni sevdiğimi unut, beni sevmediğin gerçeğiyle yüzleş. Seni en adaletli yargıçla baş başa bırakıyorum. Vicdan sorgun biterse ara, ne bileyim belki bulursun buda bir umut.

Aşk pazara sunulduğundan beri muta nikâhı hak sayıldı. Ben u'muta nikâh kıydım. Artık beklemiyorum seni balkon diplerinde. Gelmeyeceksin, biliyorum bitmez bu sorgu. Beni merak ettiysen hiç iyi değilim. En az senin kadar kötüyüm katilim. 

Yalnızca aşkın anayasasında, katiller elini kolunu sallaya salaya gezebilirler Sanık belli olsa da tutanak tutulmaz. Katiller aşkta torpilli. 

Gittiğinden beri. Kendime rastlamadım hiçbir sokakta. Yollara düştüm kendimi arıyorum. Bulabilene aşk olsun...
( Aşk Olsun başlıklı yazı Mecaz Adam tarafından 23.04.2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.