İşte şimdi karşındayım tüm senliğimle. Çok sancılı olsa da bu süreç, neticesi SEN oldu. Önemli olan da bu: Benimle olman, miladım olman, kalbimin tek sahibi olmandır. Senden öncesi diye bir şey yok,geçmiş yok; hep sen sadece sen varsın. Önem de sensin sonram da, geçmişim de sensin geleceğim de! Öyle bir tutkusun ki içimde her şeyden önce geliyorsun., her şeyden ötesin ve ben daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Böyle bir aşka yelken açmadım. Mutluluk piyangosu ilk kez bana çıktı. İlk kez sende böylesine BEN oldum. Sende kendimi buldum.
Şimdi seninle hayat güzel, sende gökyüzü mavi, bu şehir aydınlık. Seninle sabahlara uyanmanın bir anlamı var artık ve senle bir GELECEK de var artık! Yüreğimi koydum bu yola. Sonuna kadar gitmek, ilerlemek istiyorum. Rotam sensin ömrümün sonuna kadar ve ben tüm benliğimle inanıyorum buna. İnşallah bu inancım boşa çıkmayacak. Bu inançla yaşıyorum zaten ve sen benimle oldukça da inancımı daha da büyütmek istiyorum sonsuzluğa..
Miladım sen oldun, sende var olmaya başladım ben; var olmaya başladı mutluluk, var olmaya başladı hayat. Seninle var olan bu ömrümde soyadım olmanı istiyorum. Hastalıkta, sağlıkta; iyi günde kötü günde Seni çok seviyorum! Hep de seveceğim..
( Tüm Senliğimle başlıklı yazı Oğuzhan ATEŞ tarafından 2.10.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.