Bu mektubu hasretinin kor kor yaktığı bir yürek yangınıyla kaleme alıyorum.

Yazarken dahi kağıt yandı, kalem küle döndü.

Ve ahirde geldi buraya kaydedildi.

Sözün bittiği yerde seni tüm hasretimle ve benliğimle sarıyorum.

Ve bir kaçak sigara gibi içiyorum seni.

Dudak keyfi yapmıyorum içime sinene dek çekiyorum seni.

Ve sen kokuyorum buram buram, papatya oluyor nefesim.

 

Küçüğüm, özür diliyorum  senden! Seni aşırı sevdiğimden neyin doğru neyin yanlış olduğunu nasıl bileyim?

Kabul et lütfen! Bir günaydından, bir iyi geceden daha çok seviyorum seni ve bunu her seferinde demekten bıkmayacağım. Ve seni asla bırakmayacağım sen bıraksan da beni yaksan da yıksan da!

 

Sendeki imajımı olumluya çevirmeye çalışıyorum. Gülümsemeye, espri yapmaya...Yapabilirim çünkü içimdeki sen aşkına ve sendeki ben aşkına inanıyorum. Bu inançla seni sevdiğimi alenen herkese beyan ediyorum.

 

Ben sevmeyi hiç bilmiyorum.Belki de hiç sevilmediğimdendir. Bu yüzden acemiliğim çok ama samimiliğim daha çoktur. Senden sonra kendimi sevilir hissediyorum, önemsenir... Bunun ne demek olduğunu nasıl anlatayım sana, bilmiyorum ki! İnsan sevilince bahçede her daim açan güle benzer vakitsiz pat diye açar.  İnsan sevilmeyince kuru bir dala benzer, vakitsiz ortadan çat diye kırılır.

 

Ve seni sevdiğime inanıyorum. Alabildiğine seviyorum seni. Yüreğimi doldurabildiğime... Aklımı verebildiğime... Kendinden şüpheye düş benden düşme! Sen bunu hissedeceksin ve bana söyleyeceksin vakti geldiğinde!

 

Acemiliğim çok ve seni de çok seviyorum. Bunu nasıl göstereceğimi de bilmiyorum. Ama asla seninle ilgili kötü, olumsuz, yanlış ve eksik düşünmüyorum tam tersine  ben öyleyim; kötüyüm yani eksiğim. Ama inandıracağım seni sevgime, ispatlayacağım seni sevdiğime! Gerekirse yazmayacağım ve aşkımı senin iliğine dek hissettireceğim. Nefes nefes hissettireceğim. Ses ses ettireceğim. Sensiz bir anım bile yok. Hep seninleyim,  sanki kalbimin yerinde sen varsın ve sen çarpıyorsun kaburgama kadar. Sol yanım sen yanım oluyor her zaman.

 

Senin mutlu olman, duygulu olman için ne düşüyorsa bana yapacağım farz olsun ki! Sen benim uyuzumsun,

gıcığımsın, seviştiğimsin ve gıcır gıcır sevdiğimsin. And olsun ki harikayız. Ahd olsun ki helaliz.

 

Duy beni, aç kulağını çek saçını kenara iyi dinle beni! Sen benim kadınımsın, aşık olduğumsun. Senin elinde ipim, istersen çek darağacına! Senin elinde pimim, istersen patlat yok et beni! Paramparça olayım sana! Bu saatten sonra ben sensiz yapamam, edemem, sonumuz bir olur inşallah!

 

Dua ediyorum. Her vakit, ilk sana dua ediyorum. İyiliğini, güzelliğini, sağlığını ve beni diliyorum sana! Kabul et beni kalbine, sakla ele güne karşı. Kurda kuşa yem etme, kimseye verme! Ben sende masumum ve savunmasızım. Beni sevmekten geri durma ve beni sevginden mahrum kılma! Beni senden men etme! Beni benden et tek, beni sen et! Beni seni bir koşu biz et!

 

Bana inandığın, güvendiğin ve tamamdır dediğin gün yeniden doğacağım. İnan bana, inan bana balam!

Dürüstüm sana açığım, aşığım... Daha nen olayım ? Kaderinim kaderin deli, hem de zırdeli yaşa beni ağız tadınca!

 

Sen benim sevmekten asla geri durmayacağımsın. Hep çok seveceğim, hep kalp açacağım... Hissedeceksin bunu, göreceksin beni! Bileceksin ve öğreneceksin aşkımı.

 

Senin önemin ne bende biliyor musun? Beni bir tek sen her şeye rağmen sevdin. Ve her şeye rağmen ben de seni sevmeye devam edeceğim. Ruhum sevgine aç. Bunu bencillik addetme sakın! Kulağım sesine, canım canına muhtaç! Aç kollarını sar beni! İhtiyacım var sana, bırakma beni bana! Sakin ol ve gitme asla, meskun mahalin olayım.

Evin olayım.

Odan...

 

Her şeyim  sen, herkesim... Gözüm yaşını silen ol! Çünkü ben senin yanında olacağım daima. Bir tas su verenin olacağım. Ayni yastığa baş koyanın... Hastalığında başında duranın... Sevindiğinde ilk mutlu olanın...Ağladığında seninle ağlayanın olacağım.

 

Buğu seslim, yüreği güzelim! Seni çok istiyorum çok... Karnem kırık olsa da bu aşkta, senin kırığınım.Sana zayıfım var, zaafım... Artım eksimden az olsa da senin sevdalınım! Benden çok daha iyilerine layıksın bunu da biliyorum seni tam olarak hak edenlere...  Ve ben de sana layık olmaya  ve seni hak etmeye çalışıyorum. Aşkıma çalışıyorum, sen tembeli değilim. İftihar listende olmak istiyorum. Takdirini almak istiyorum tekdirini (uyarını) değil ya da terliğini?

 

Bir çocuğun yediği çikolatayı yüzüne gözüne bulaştırması gibidir seni sevmem! Kâh dudağındayım, kâh yanağındayım, kâh elindeyim ama illa ki illa sendeyim.

 

Beni bir kalemde yok edebilirsin de silebilirsin de! İtirazım olmaz. Eksiklik bendedir muhakkak derim. Ama bendeki seni bir bilsen, hissetsen, görsen... Bana acırsın. Kafayı seninle yemek güzel bana! Kalbi seninle doldurmak harika!

 

Bu mektubu sana  yazdım.

İçimdekileri kışa dışımdakileri yaza yazdım.

Gel de baharım ol!

Gel de neharım ol!

 

( Mektup başlıklı yazı GürhanGürses tarafından 15.07.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.