Kapım açık
çalmaya ne gerek
Buyurunuz oturunuz
burada sevgi
ikram bulursunuz 

** İç güdülerini,nefsini kontrol edemeyenler ; illaki yanlışlara açık olurlar.

** Tabii arzular dürtülerin eseridir.

** Boş hayallerin yataklık ettikleri istekler ; sadece aşağılık kompleksine sebep olurlar.

** Bal çaldı diye hayat dudaklarınıza böbürlenmeyin ..Bir bakmışsınız yalayıp yutmuş, batırmış iğnesini arılar..

** Ezberde olanlar çabuk unutulur. Bilince yerleştirdikleriniz ise kalıcıdır.

**Gönül han kapısı değildir.

** Boş verin gülmezse gülmesin hayat..Siz gülün gıcığına ; hayata inat !!


" Lütfen bebekleri dudaklarından öpmeyelim !!! "
Uyarısı varken
ben artık sana 
nasıl " Bebeğim !!" derim
Sevdiceğim !!

Müsveddeler de yaşadım
temize çekeyim dedim
bir sen kaldın sevgili eşim ..
Tasması boynumda sevdamın
zincire vurulmuş yüreğim
müebbetlik mahkumiyetim
prangalar eskimedi
sen her şeyim



** çığlıklar da ; çıldırıp gitti bahtsız umutlar..

** Millet tatilde; denizde yüzüyor kulaç kulaç; dala bata...Bense denizi öğrendim hayalimde ki gözlerinde.

** Kim nereye giderse gitsin bırakıp.. Kim ne derse desin,yapsın ne olacak ..Ben ve hayallerim; biz ikimiz çok iyiyiz !!!

Yıllardır taktım
Dört göz dediler
Takmadım el alemi
sırf değişmesin diye
gözlerimin rengi ..

**Şiir yaz bu yaşta.. Aklımca güzel söz heybemden.. Anı,makale muhtelif..Üstüne üstlük hiciv..Yaz, çiz ne olacaksa !! Bir kaç eş,dost sağ olsunlar ; beğenirler işte yorum yoksa da..Ne yapmalı ki şöyle havadan,sudan, suya sabuna dokunmadan.. Çiçek kolleksiyonu,manzara.. Veya açmalı bir böcek,kıl tüy galerisi mi ?? Şaşırdım ya ; huy bu da  çıkıp gitmez ki .. Ama neyse almalı oradan buradan hani var ya şu meşhurlardan; paylaşmalı en iyisi.. Veya dinlemeli müzik seyretmeli film.. İyi de o da bir bakmışsın dünyanın parası...Aman iptal et be kardeşim her şeyi, ne dert ediyorsun ki !!!

**Ne oldu bana bilmiyorum.. Kıskanç,haset değilim ama... Keşke böyle suratsız olacağıma, yakışıklı , güzel bir yüzüm olsaydı..Alsaydım onca beğenileri profilimden..Öyle bakıyorum,şöyle bakıyorum; aklımca poz veriyorum; yine de olmuyor arkadaş.. 3-5 beğeni o kadar !! Çatladım ya !! Ne yapsam ; var mı şöyle güzel bir maske satan yer? Neyse öderdim bedelini bulup buluşturup !!

** Sahil tarafından havai fişek sesleri geliyor aralıksız.. Orada mukim bir arkadaşı aradım ne oluyor diye meraktan. Babalar günü 24 de bitiyor diye kutlama yapıyormuş gençler :))) Bir güne bile dayanamadılar ya .**Terk-i diyar etmiş 
**NEZAKET kol kola AHDE VEFA ile.. Kol kanat gerilenler, verilen onlarca şefkat ve sevgiler; boşa gitmiş desenize. İlla bu günümün kutlanması için olmam mı lazım yani biyolojik baba. Yokmuş demek ki Manevi Babalığın aslı ya. Haydi bakalım sizler utanın işiniz rast gele; uğurlar ola !!!


Zamansızdı
aldandı ağaçlar
yalancı çiçek açtılar

( Nezaket Hanım Ve Ahde Vefa Kol Kola.. başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 6/18/2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.