Bilmiyorum gündüzler neden karanlık gelmeye başladı bana? Neden korkmaya başladım güneşten? Neden sığınmak istedim aya? Bilmiyorum.Bazı cevapsız sorular vardır. Nedeni  pek bilinmez.  Aslında cevapsız sorular yoktur cevaplanamayan sorular vardır. Her sorumda sen çıkıyordun karşıma cevap diye. Belkide sen benim cevaplanamayan sorularımın cevabıydın. Belkide sen benim bereketimdin. Toprağın suya, gecenin aya ve benim sana ihtiyacım var.

Belkide korkuyorum yalnızlıktan. Yalnız kalmaktan, yalnız ölmekten. Benim dünyam sensin. Belkide korkuyorum sensiz kalmaktan. 

Bir resim gibyim aslında. Anlatmak istediğim bir şey var. Fakat herkes başka şey anlıyor. Bir şiir gibiyim aslında. Bir duyguyu anlatıyorum ama herkeste farklı his his uyandırıyorum. Bir şarkı gibiyim aslında. Kimisi sözlerimi dinliyor kimisi arkada çalan müziğimi. 

Bilmiyorum ne yapmam gerekiyorum. Belki de ben itiyorum kendimi yalnızlığa. Belki de kendi kendime kuruntu yapıyorum şu beş kuruş etmeyen hayatta. Ya gerçekten yalnızsam, ya kimsem yoksa benim.

Bilmiyorum işte. Ya gerçeklerden kaçıyorum ya da kuruntularımın kurbanı oluyorum. 


Yasin AK
05.06.2014
son-durak.webnode.com.tr


( Korkuyorum Yalnızlıktan başlıklı yazı YasinAK tarafından 5.06.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.