** Hayaller ve umutlar insanı hayata bağlayan vazgeçilmez unsurlardır !!

** Ağzında sakız çiğner gibi iyi ahlak ve namustan bahsedenleri, "maske takmıştır!" yaftasına oturtmak ,kendi günahlarını örtbas etme telaşıdır !!!!

** Aşağılık kompleksine haiz olana latife yaparsanız; pişman olursunuz !!

** Ekip büyüttüğünüz; her şeyi ile ilgilenip mesai sarf ettiğiniz saksıdaki çiçeğinizi; "tomurcuklandı yeter artık" diyerek kendi haline bırakırsanız; etrafını yabancı otlar işgal eder. O kadar emeğiniz heba olur !!!! 

**Küfrünüzü idareli kullanınız !

**Lafla idealler,gevezelikle kendinizce ürettiğiniz projeler hayata geçirilemez !'!!! Oluşanlar kararlılıkla, bıkmadan,yılmadan yürürlüğe sokulmalıdır !!!

** Bırakın "yapacağım,edeceğim,yapıyorum !!" klişe söylemlerini !!! Yapın,edin,ortaya çıkarın; o zaman istediğiniz kadar konuşma hakkını elde edersiniz !!

** Nedamet duyarsanız; bilin ki doğru yoldasınız 

** İyi ya da kötü '!!! Ne yaparsanız yapın; sesi duyulmasa bile kokusu etrafa yayılacaktır !'!!

**Siz büyümek,olgunlaşmak, üstlerde mi olmak istiyorsunuz ? O halde; ızdırap çekmekten çekinmeyiniz !!!! 

** Çekeceğiniz acılara metanetle katlanınız. Onlar; güzel günlerin ulaklarıdır !!!

** Ölmek kolaydır !!! Anlamazsınız bile !!! Ama acıyı içinizde; yangınlarda hissedersiniz. Baş ederseniz , hayatınızın cesur cengaveri olursunuz !!!

** Alın yazınızda ki üzüntü,ızdırap, mutluluk vs. nereye giderseniz gidin; mutlaka sizinle olacaktır !!!

**Geçmiş ve ya şu anki sıkıntı,dert,acı ve saadetinizi gerçek dostlarınıza anlatır, paylaşabilirseniz terapiye gitmenize gerek kalmayacaktır !!!



(((((Elimi uzatsam
Tutacak kadar
yakınsın...
Gönlüme 
uzaksın
uzaktasın !)))))



(((((Ayrılamam
ayrılmam
ayrılmayız ...
Yorulduk
ikimiz de
papağan
olmaktan !!)))


* Benim telefonum hala manyetolu !!! Eşimin göz bebeğinde çekiyorum Selfie'lerimi !!! 

* Hava soğuk.Üşüyorum çok.. Kömürüm yok,param da !!! O kömür karası siyah gözlerinle bakıp ; ısıtsan bu garibi !!!!

*"Her anımı eksiksiz,dün gibi hatırlarım !! Dudaklarım da durur tuzun !!!".. Vay anam vay.. Şuna bak ya !!! Sırf tuzu dursun diye; ne zamandır elini yüzünü yıkamıyor desenize !!

*" Nasıl geçti habersiz,o güzelim yıllarım !!".. Anlamaz insan ;geçen iyi ise !!! Ama kötüyse zor geçer, yanar için!!!

((Sen bir baharın 
     saçları gibiydin
  
   tuttum
    yakaladım 
    üstümde kaldın ))

* " Düriye'min güğümleri kalaylı,Fistan giymiş etekleri alaylı !!"... Türküler de kaldı; nerede şimdi kalaycı !!! Ama fistanları hep kalır alaylı !!

* "Başkalarının kusurunu kapatmada gece gibi ol !_-Mevlana -- " .. Doğru elbette ki !!! Kapattık kusurları hep gece, kaldık nedense gebe 

* " Sana ömrümü verdim !! "; " Sen ömrümü yedin !!"... Vermeseydin ya... Verirsen , öyle yerler işte !! Ömürsüz kaldın ya; hadi hazırlan terk-i diyara !!!

*" Dilinizi tutun,dudaklarınızı ısırın; ama sevdiklerinizi kırmayın !!! ".. O kadar uğraşıp ne dilimi tutarım, ne de kanatırım dudaklarımı.. Vallahi hata yapanı kırarım ceviz gibi !!!

*Sanki gözleri var ya cd deki şarkının : " Neden çattın kaşlarını !!" diye soruyor !!! Nasıl çatmam ki.. Sırtımızdan inmediler güldükçe !! Umut ; belki kaçarlar diye çattım işte !!! (

* Hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler !!!"... Çiçek mi kalır bu zamana kadar da,soruyorsun !! Çoktan solmuşlar dır !!

* "İyi Dostluklar hesapsız kurulur !! (Balzac) " .. Doğrudur da; masadan kalkarken neden hesap ödemek hep üstümde kalıyor ki !!!!!!

* Ne bu asık surat ya !!! Smile'ci ye git !! Doldur yanaklarını,bedavadan be !!!

**Selfie metoduyla ; çıplakça fotolarını bu ortamda yayınlayan bayanlar !!! Çekin ; istediğiniz gibi .. Ama millete çektirmeyin: )) Delikanlılar zaten kız kulesinin önünde kuyruktalar !!! 

* Heyy !!Seviyorum diyormusun ? O takdirde adam gibi sev,sevdir !! Ömürlük olsun,bitimsiz olsun, Allah'ına kadar olsun !!! Boş bahaneler üretip,mesaini ziyan etme.. Oynama !!! 

* Gece olsun istiyorum bir an önce; her gün !!!! Sana dair özlemlerim bitiyor kolayca rüyalarım da !!!
Yüreğime kapandı yürüyüşün,gülüşün, o ürkek gözlerin !!! Tepinip,bağırıp durma; farkındayım !!! 

*"Seni düşünen insanlar vardır !" diyorlar sıkça.. Kör,sağır değilim! Neden görüp,duyamıyorum. Peki iyi de ;neden hissetmiyorum !! Yoksa duyu organ ve hislerim dumura mı uğradı ki ??

* " El çek üzerimden tabip !!! "... Bırakın siz bu şarkıyı, ben söylemedim ki !!! 

*Kına yakarlar ya avuçlara !!! Yakın ,yakmasına ; ananedir,örftür !! Ama; o hakka haiz değil veya zamanını kaçırmışsanız; avucunuza değil kıçınıza yakarsınız !!!!
( Yaşam Heybemden Karışık - 6 - başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 4/27/2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu