Tescilli olanları bırakın; piyasada ki şerefsiz ve namussuzları saymaya kalkın !!! Bakalım yetecek mi zamanınız !!!!!

Namus durumunun ; belge veya vesika ile tesciline gerek yoktur !!! 

Gerçekler ne ise odur.. Kişilere ve ahvale göre arttırılamaz,abartılamaz ve eksiltilemezler !!! 

Kapasitemizi aşan sorun ve konularla uğraşmak ; beyhude zaman kaybı ve psikolojik rahatsızlıklarımızın kaynağıdır !!! 

Mutlu olmak bir şans ve hüner işidir. Bunu başaramamış onlarca insanla bu konulara girip daim şahsi mutluluğunuzu söz konusu ederseniz; kendinizden soğutur ve uzaklaştırırsınız !!!! 

Gerçek şahsiyetinizi tespit ederseniz;başkalarının,idealdeki karekterlerin ve zannedilen huylar o kadar da önem arz etmeyecektir !!

İşinizi,gücünüzü bırakın,çekilin bir kenara vicdanınızla ; nesiniz,kimsiniz,nasıl birisiniz irdeleyin kendinizi.. Böylece kendinizi tanıyarak ilerleyiniz !!! 

Herkesin içinde ne dünyalar, hazineler saklıdır. Oraya girmenin ve tanımanın yolu samimi , içten dostluklardan geçer!!!

Gizli kapaklı kalmasını uygun gördüğünüz sırrınızı; her türlü baskı,tehdit ve rica karşısında kimseye ifşa etmeyiniz,paylaşmayınız !!

Eğer; NAMUS denilen çocuğunuza iyi bakıp,kollamazsanız bir gün uçup gidecektir. O zaman geriye de dönse yara bere ve leke içinde olacaktır !!!

Maddiyatınızla elde edeceğiniz,yaşayacağınız; genellikle zevke dayalı mutluluklar anlık olup,bir kıymet ifade etmezler !!!

Kuş yemi kırıntısı kadar küçük mutlulukları küçümsemeyin.. Alın ; onları gönül sarayınızda biriktirin. Çimlenecek,kök salacak,yeşerecek ,dal budak salıp kocaman mutluluk ağacına elbette dönecektir !



Senin trafik lamban bile farklı .. Sürekli kırmızı ışıkta.. Sarı canı isterse bir kaç saniye.. Yeşil hak getire !!!! 

Bırakın bir cadıyı, çetesi gelse havasını alır benden ... Ahı gitmiş , vahım kalmış zaten :))))

Gönlünün kapısına dikmişsin PARK YAPILMAZ levhasını !!! Ama park edeceğim ben !!!Keser yollarsın ceza makbuzunu adresime; ne yapayım, öderim neyse



İstiklal Marşımıza " ULUSAL DÜDDÜRÜ", Hostes'e " GÖKSEL AVRAT ", Sigara'ya " TÜTÜNSEL TÜTTÜRGEÇ" kelimelerini ikame etmeye çalışan TDK mülga edilmiş; yerine KKDK açılmıştır !!!

Bir duyarlı arkadaşım son zamanların moda kelimesi SELFİE' nin; TDK 'ca KENDİNÇEK olarak yürürlüğe girdiğini müjdelemiştir !!!

Bundan böyle bildiğiniz ÇEK YAT 'lar piyasada SELFİYAT adıyla satılacaktır !!! 

( Yaşam Heybemden Karışık --4-- başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 21.04.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.