Başlayalı çok oldu. Lakin hiç böyle ters düşmemiştik. Saç uçlarımdan gözlerime düşen pembe yanılgıyı kör ediyorsun. Samimi olmanın ötesindeki tedirgin edici kırınganlıklarımı perçinliyorsun. Gitmek adı altında başka bir dünya varsa kalmak mı hüzünlendiriyor seni. Yaşamın soluksuz çırpınışlarıyla gözden kaybolan beyaz bir kelebeğin, üstünü örten mavi bir gökyüzünün beyaz bulutları. Sizi hangi izdüşüm attı bu gökyüzüne...

Gittin ya, Çocukluğumdan kalma yaralar yapıştı çarşafıma, şimdi bırak üstü lekeli kalsın çizdiğim hatıralar... Gittin ya, Kurumuş bakışlarımın sararmış tarlalarında öğütüyorum buğday tenini... Gittin ya, Penceremin kepenekleri takılı kaldı parmak uçlarımda.. Gittin ya kalmak daha mı zor geldi.

( Kalmak Mı Daha Zor Geldi başlıklı yazı Eylüll tarafından 10/28/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.