Kardelenler uyanır sevdanın şafaklarında..İlerlerde bir yerde patlar kasımpatılar apansızın.Körfezlerde kıyıya vurur yunus sürüsü,yorgun !! Sen çiçeklenmiş dalsın çoğunun geleceğine uzanan.. Yıldızlar toplanır avucunda ve saçlarında her an ...
Alsan dünyana biraz olsun soluklanırlar, sevinirler ya !! Kırmızı alarm şimdi tüm yaşam birimlerinde .. Nasılda çalıyor sirenler.. Sensin müsebbibi !! Sensin yüreklerdeki çırpınışların kaynağı sen !!!

Sular kabarır sana dair türküler tutturulduğun da .. Senin için dudaklarda düğümlenir bu türküler.. Ve martılar ağlaşır koylarda sevda türkülerinde.. Denizler de med ve cezirler.. Sensin yüreklerdeki depremlerin sahibesi.. Denizi içmekte martılar doymadan.
Al bu sevdaları senin için saklanmış baksana.. Hisset gönüllerdeki oluşan depremleri.. Ve gururlan mütevaziliğinde.. Mağrur olmadan !!! Yeni sözcükler bulunmalı artık. Tut, 
hisset, duysana be !!!!!
Hüznü sürükliyerek peşlerinden,acının çanları çalmasın sevda bahçende.. Sevda cephesinden kaçmak yakışmaz ki !!! Kan emen vampir gibi yalnızlık sarmasın dört bir yanını.

Yağmur incecikten yağarken , sanki gözlere yağar kirpiklerin .. Ay’a kur yaptıkça yıldızlar, at sürer sonsuzluğa zaman.. Ve sana tapanlar artmakta her an !!!
Şimdi gökyüzünü katlayıp bir köşeye koyma zamanı.. Kıtaları üst üste..Kilometre taşlarını bitiştirme zamanı.. 

Şimdi bir martının uçuşunu bölüşmeli ,gökyüzünün o doyulmaz maviliğinde.. Şimdi alıp yaracak olsalar yüreğini martıların : çıkmalı sevgimiz !!!

İşte bakın görüyormusunuz ? Buradalar artık siz ve gözleriniz !!! Yanağınızda muhteşem gülücüklerinizle.. Gözlerinizin ucu burada yaşamaya alışık sanki öylesine..
İyi ki buradalar gözleriniz ve siz ! ve gülücükleriniz !!! Yoksa ne yapardı gariban biçare gönüller.. Artık ne yaşanacaksa iyi ve güzel hepsi olmalı yarı yarıya değil mi ??

Biliyorum kalkıp gideceksiniz az sonra kıtanıza, dünyanıza ! Tamam tabiki siz bilirsiniz.. Buyrun hadi gidiniz gidecekseniz..

Ama durun hele durun !!! Gözleriniz,gülücüklerinizde gidecekler sizinle dimi ? Gitsinler !!! Oysa gözlerinsiz yaşanmaz ki..Bilmelisiniz !!!! Sizi dinler gözleriniz ve gülücükleriniz ...Hadi söyleyin lütfen ; Siz giderseniz gidin de gözleriniz kalsınlar sevdalı yüreklere .. Ne olursunuz !!!
( Gözlere Yağar Kirpiklerin başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 27.10.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.