**YA ÖYLE BAKMA BANA GÖZLERİNİ DİKİP TE !!"... Terzimisin ne ? 

**" HAYIRLI SABAHLAR .. HAYIRLI GÜNLER !!".. Of be of !! İnsanın nasibini kapatıyorsun daha en baştan.. Ne olur sanki birde EVET'Lİ olsa ya herşey '

**" YABANCILAR ÇARŞISI !!".. Ne zaman oradan geçsem; sadece yabancılara ait bir çarşı olduğunu sanıp; hiç uğramadım ! Meğer yerlilere de serbestmiş !!

**" VELED-İ ZİNA !!!"... Zina; günah,haram !! Gittikçe artan..Çöplüklere atılan, camii avlularına bırakılan..İki kişi bunu yapan.. Ama veledin günahı,suçu ne ? Kaldırın bu kellimeyi lügattan !!! Mimlenmesin,damgalanmasın.. Gariban !!!! (

**"NE VERİRSEN ELİNLE, GELİR SENİNLE !!" ..Giden gitti de ; geldiğini gömedim hiç !! Dilenciler çetesinin uydurması galiba :))

**"BEN SENSİZ YAŞIYAMAM !! "... Ya sen simbiyoz yaşamlımısın yani ?

**Bir nehir kenarında bahçeli bir evim ve hayvanlar aleminin mensupları olsun ne olur sanki ya.. Piyasadaki insan maskeli hayvan müsveddelerinden gına geldim.. Havlasın köpeğim,gıd gıd gıdak desin tavuğum,ü-ürüüü-ü desin horozum, süzülsün kuğularım..Sahici olsun her şey yeter ki !!! 

**Derler ya " kendine de mi saygın yok.." diye !!! Ondan sonra tut adam da olmayanı iste .." Saygılı ol !!"..Beklersin daha !! (

**Şuna saygı, buna saygı.. Bir saygı lafıdır gidiyor.. Ya bırak sen onu,bunu,şunu.. Önce kendine saygı..O zaman zaten gelir saygı..!!

**Uyanmıştı; yarı açıkça gözleri.. Yandan kalkınca uyku sersemliğinde vurdu tahtaya kafasını.... Salavat getirmeye başladı telaşla.. Dur be adam merak etme bu dünyadasın hala.!!!! (

**Bazılarına göre; yüreğe giden yol mide den geçermiş...Mecburi istikamet levhası var sanki !!!

"**UZUN İNCE BİR YOLDAYIM..GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE !!".. İyi yolculuklar..Aman dikkat et !! Trafik berbattır ince yollarada..Kolay gelsin..Kazasız yolculuklar !

**"KOYUN SAY UYURSUN !!" demişler, uykusuzluktan muzdarip tüccara..Yatmış,yummuş gözlerini, başlamış koyun saymaya..Sonrasında ne kadar kıl,tüy,yün takılır tele ki hesabına..Kalmış kan ter içinde..Kaçıvermiş uykusu yine..Ah Tüccarım ah !!!

**"BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN !!"...Bükülmeden nasıl öpeceksin ki ? Madem öpeceksin, bir de alnına koysaydın ya .

**"BİLMECE BİLDİRMECE DİL ÜSTÜNDE KAYDIRMACA ! ".. Bir dondurma markası reklamıdır !!!

**Ayrı kutuplardayız..Birimiz artı birimiz eksi...Ondan çekip duruyorsun beni ..(

**Umut !! " Ye Mehmet ye !!! " demiş şair Ümit Yaşar; ismine uygunca !! 
Hey Garson çift lavaşlı bir umut bana.. Yeşilliği bol olsun emi !!

**Açık yüreklilik !!!! Kapalısını biliyorum da; açıkta olan .. Yok ya !! Zor iş be.. Hadi bir yolunu buldun sen öyle yaşıyorsun da.. Yaşatmazlar ki !

**"BALIK ADAMLAR !!"...Kadınlardan hiç dalgıç yokmu ki ?..Balık etli olanlar var biliyorum da ..
" BEN ADAMIN EZBERİNİ BOZARIM BE !!".. Yavaş gel !! Adamın ezberleme kabiliyeti yok ki bozasın..LYS' de SÖZEL bölümden neti sıfır be !

**" ADAM O KADAR SOPA YEDİ Kİ !!".. Yine de şükretti haline..Ya Orman Muhafaza Memuruna yakalansaydı.? Orman envali taşımaktan el koyarlardı !! 

**" AYIKLA PİRİNÇ İN TAŞINI !!"... O kolay da !!.. Ya taşın prinçini ayıklasaydı ? 

**"ADAM NUH DİYOR;PEYGAMBER DEMİYOR YA !!!"..Ne yapsın yani;inatlığından değil ki..Tanıdığı NUH; Peygamber değil de ondandır !!! Her gördüğü sakallı Nuh,dedesi değil ya !! 

**AK'LA KARA'YI SEÇTİM !!!"... İki zıd rengi seçmek kolay ..Sen gel de Yavru Ağzı ile Nar çiçeğini seç te göreyim 

**HALİME'Yİ SAMANLIKTA BASTILAR..ŞORTUNU GÜL DALINA ASTILAR !!"...Ulan şu rezalete bakın melodiyle..Tema basma,asma !!!..Ah sizi de assalar ya !..Çıkıp birde bu hava ile iyi halt yemiş gibi oynamazlar mı şıkır da şıkır !!! Hem burada teşekküllü örgüt suçu var ya !!! 
( Tilkinin Geyikleri.--- 7--- başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 25.10.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.