Şu politikacılar var ya, iyiden iyiye uzun ömürlü oluyorlar !!.. Hani " dilin kemiği yoktur" derler ya; işte o özelliği tam kullanıyorlar..Aklına geldiği gibi konuş,at tut,vaad et.."Emine kadının ördeği gibi vak vak!".. Nasıl sa dokunamıyorlar da !!! Ne yapsam ki; yaş ilerledi hafiften soyunsammı ki siyasete ?? 

**"DERVİŞ DERVİŞİN ARKASINA SIRA İLE GEÇER !! miş !!! Kuyruk kilometrelerce..Bu gidişle zor sıra gelecektir.. Beş senede bir belki :)

**Bir araştırma sonucuna göre :"Endişe duymak ve anksiyete bozuklukları ;zeka seviyesini yükseltiyor" muş !! Desenize; bizim zeki oluşumuzun nedeni buymuş !!! Önceden yüzde bilmem kaçı aptal ilan edilen toplumda müthiş bir atak var !!!

** ÇANTA DA KEKLİK !!!"... Keklikleri ovada sanıyordum bende.. Ne zaman koydun be adam çantana ?..(

**Alın beni .. Satın !!! Hem olgunlaştım ,hem dolgunlaştım..:)) Çocukluğumu geri verin !! Para istemez üstte.. Razıyım ;çimento torbalarından topum olsun !! Ve enlemesine serilsin yatağımız; yatalım beş kardeş... Razıyım '!! Üstümüz açık kalsın !!! Tertemiz olsun yaşamak,içten ve saf !! Razıyım !!!!! (

**" ŞERİATIN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ !!".. Ya git işine be !!! Lafla olsa !! Kessinler parmağını da o zaman görürsün sen !

**" PİS BOĞAZLI !!".. Şuna bak ya '!! Sanki Kulak Burun Boğaz Doktoru !!!

** ADAMIN SIRTI..BIÇAK SIRTI !!!".. Anladık ; adamın sırtına çıkarsında; bıçak sırtına çıksana delikanlıysan !!

**"SAÇMALAMA !!! "... Kurşun at !! Olmaz sa bombala !! 

**" KUSURA BAKMA !!"... Adamın o kadar suçu var ki, kusuruna baksan ne olur ? 

**" NE HABER ? ".. Ne soruyorsun ya.. Gazetemiyim ben ?.. Git TV aç,dinle 

**"ÖZÜR DİLERİM !! "... Sen hep dilersin zaten..Ne diledin de oldu ki ?

**KARAKOL'DA AYNA VAR !..".. Karakolluk olanlar başına gelenleri görsünler diye mi ?... Ya videoya alsanız ya !!! 

**Senin yokluğun ne zormuş kadınım !!! Sessizliklerde çığlık çığlığa özlemim !! Duyuyormusun ?

**Sen yaşama sevincimsin..Gittin gideli; ne sevinç var,ne tebessüm !! Öylesine çekilmezim ki sensizliğinde !!! Gel artık gel !!! 

**Alışkanlıklarım bırakmıyor beni; hem iyi hem kötü işte .. Sarılmak istiyorum..Kolum öylesine kalıyor bom boş..TV seyrediyor veya kitap okuyordur ; gelir az sonra nasılsa diyorum.. Tekrar dalıyorum; avutup gönlümü !!! Ama sabah ölüm gibi işte.. Gün ışıdığın da çıkıyor meydana bu gece de gelmediğin !! Kahroluyorum !!

**ALLAH'INDAN BUL ! -- ALLAH'A HAVALE ETTİM SENİ ! -- ALLAH VERSİN BELANI ! ".. Ve benzeri sözler... Kul hakkıyla bana gelmeyin buyuran yaradanımıza neyi havale ediyoruz ki ? Oturun helalleşin !! Sonra; beddua ile kime yol gösteriyor,akıl veriyorsun ki ?

**Benim günlerim hep monoton,tek düze...Sıkıldım.. Yoruldum.. Hele durun ya bi fotokopi makinası alayım ben.. Faksı,telefonu da var üstelik

**Öylesi vardır ki.!!! Hiç beceriniz de olmazsa; bir bakmışsınız ressam, şair, yazar, güfte,besteci,sanatçı olmuşsunuz.. Öylesi de vardır ki ; küfürbaz,günahkar yapar sizi..

**Mersin'de adı YAĞMUR olan iki yaşındaki kız ;sulama kanalında boğularak can verdi.( Basın'dan )..Vah vah ,bahtsız bebeğim ,Yağmur'um !!! Sen doldur kanalları yağmur suları ile;sonra tut bir damlacık Yağmur'u yut !!

**Yaz mevsimi ya...FLÖRTLER alabildiğine arttı !! Ama NİKAHLAR yok !!! Ha.. Öyle ya mevsimsel şeyler, YAZ AŞKLARI...Vah gariban Nikah Memurlarımız ; sinek avlıyorlar ya !!

**" ADAM OL LAN !! AKLINI ALIRIM BAŞINDAN !!".. Adam da akılmı var da alacaksın ...Diyelim var da onu da sen aldın başından ..O da giderse nasıl adam olacak ki ?.

**"KADI --- GECE KADISI !!!"... Tanzimat'a kadar her türlü davalara, tanzimat'la yurttaşlar yasası arasında ise yalnız evlenme, boşanma, nafaka, miras davalarına bakan mahkemelerin başkanlarına verilen ad KADI'dır. GECE KADISI ise kocasını etkisi, altına alarak her istediğini yaptıran kadındır. Kadılar tarihe karıştılar ama; GECE KADILARI ilelebet olacaklardır !!! 

**Kızılırmak Deltasında 341 kuş türü yaşıyormuş..(Basından )..Bence yanlış saymışlar .. "GECE KUŞLARI" nı unutmuşlar !! 

**İçişleri Bakanlığı açıklamış :" Samsun'da 2012 yılında ihtiyaç sahiplerine 35.951 Ton sobalık kömür dağıtılmıştır.." .. Ben de bu Kömür Satış Depoları neden iflas edip; peş peşe kapanıyorlardı diye sorup duruyordum !! (

**Büyük ikramiyenin yaşadıği şehre çıktığını duyunca sokağa fırladı adam.. Sonra durdu; bu hafta süper loto oynamadığını hatırladı.." Tüh be .. Şansa bak..Keşke oynasaydım.. Kaçırdım .." dedi

( Tilkinin Geyikleri ---6 -- başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 21.10.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.